Den STØRSTE fejl, piger begår under sex ifølge fyre

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det kan virke lidt skørt, at man kan lave fejl under sex. For det er jo bare SÅ individuelt, hvad man kan lide – og hvad man IKKE kan lide. Men ifølge en undersøgelse, som datingsiden Illicit Encounters står bag, findes der alligevel fejl under sex, som bliver begået af os piger.

Læs også: Denne oversete ting ELSKER fyre i sengen

68 procent af alle piger begår fejl under sex

Du har måske gættet det. Det handler om at fake orgasmer. Fyre faker selv orgasmer … Men det gør piger altså også. Vi har tidligere skrevet om, hvor mange piger, der i virkeligheden faker deres orgasmer. Men ifølge denne undersøgelse, lavet med brugere af et datingsite for gifte par, er tallet måske i virkeligheden laaangt højere. Det drejer sig om 68 procent. Så her kan man altså tale om fejl under sex. Man bør da ikke lade, som om man har nået det absolutte klimaks … Eller hvad?

Hvorfor faker piger deres orgasmer?

I undersøgelsen kom pigerne faktisk med flere årsager til, at de nogle gange fortrak at fake en orgasme. Nogle af grundende var:

1 … det tog for lang tid, og pigerne ville ikke såre partnerens følelser.
2 … det var kedeligt.
3 … de var bare ikke rigtig i humør til sex.
4 … de var for trætte.
5 … de havde drukket for meget alkohol.
6 … de havde sex med en ny partner, som ikke kunne tilfredsstille dem.
7 … de havde svært ved at få orgasme ved samleje.

Andre fejl under sex

Ifølge Daily Star er det altså LANGT fra det med at fake orgasmer, der er det eneste problem. Fyrene var heller ikke helt tilfredse med, at mange kvinder fortrak at have sex i mørke, når de ikke tog initiativ til sex, hvis de snakkede for meget, eller hvis de aldrig foreslog at prøve nye ting i sengen.

Undersøgelsen viser dog ikke, hvor gode (eller dårlige!) fyrene selv var til netop IKKE at begå disse fejl.

Læs også: 10 komfortable ting, kvinder ønsker i sengen