Den vildeste sexfantasi, som ALLE har

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det kan være liiidt svært at vurdere, hvornår en sexfantasi er en ALMINDELIG sexfantasi. Men en undersøgelse viser, at der findes en RET vild en slagsen, som VIRKELIG mange mennesker faktisk har. Det skriver Men’s Health.

Så hvornår kan man sige, at man har en almindelig sexfantasi? I udgangspunktet er ALLE sexfantasier jo almindelige … Men du vil måske i allligevel blive overrasket over, at lige DENNE sexfantasi er så populær blandt alle. Okay, måske ikke blandt alle … Men den er altså mere udbredt, end du måske tror. Måske har du den endda selv?

Ifølge en undersøgelse viser det sig i hvert fald, at det der med hård sex, spanking og bondage er en ret almindelig sexfantasi. Det er i hvert fald langt fra ualmindeligt at fantasere om ting som disse.

Læs også: 5 måder du kan tale med din kæreste om jeres sexliv

En ret almindelig sexfantasi …

Bare rolig. Hvis du render rundt og fantaserer om for eksempel hård sex og spanking, er du langt fra den eneste. Men derfor er det jo ikke sikkert, at det er sexfantasier, du har ført ud i livet. Måske er du nervøs for, hvordan det vil være? Måske er du usikker på, hvordan din sexpartner reagerer, når du fortæller om dine fantasier? Sådan er der mange, der har det, når de skal prøve noget nyt – så det er altså en situation, de fleste kan sætte sig ind i.

Hvis du til gengæld er en af dem, der ikke heeelt kan se, hvorfor spanking for eksempel er superspændende, skal du måske tjekke disse 9 geniale fordele ud? Måske viser det sig at være ret god inspiration.

Er du SLET IKKE til spanking? Men kunne du alligevel godt tænke dig at spice sexlivet lidt op? Så kan det være, at disse fire vaner er ret gode for dig. Eller også kan du og din sexpartner nøjes med at se denne serie, som måske giver jer mere lyst til sex.

God fornøjelse!