Denne ALVORLIGE ting ødelægger dit sexliv

Der kan være flere ting, der ødelægger sexlivet. Tjek bare denne ret alvorlige ting.

author
Anja Bruneskjold

Der kan være flere ting, der påvirker jeres forhold negativt. Måske har I masser af dårlige vaner, der ødelægger meget mere, end I lige er klar over. Og selvom det er helt normalt, at din sexlyst svinger, så bliver du faktisk også enormt påvirket af din kæreste.
Men har du overvejet, at der faktisk findes særligt én alvorlig ting, der ødelægger sexlivet? Det har Hello Giggles skrevet om.

Er det mon DIG, der ødelægger sexlivet?

Det er svært at skyde skylden på en enkelt i et forhold. For ofte har begge parter jo et ansvar for, at alt går, som man ønsker. Men nogle gange er der faktisk ting, der dybest set kun er et problem for den ene part.
Det handler om angst. Hele 84.000 kvinder i Danmark døjer med angst i større eller mindre grad – det er altså virkelig mange kvinder, der går rundt og har det skidt. Og det påvirker ofte sexlivet negativt.

Det handler om én ting

Der findes mange typer angst, men der er alligevel nogle følelser, som mange ofte kender til. Har du også oplevet, at der er noget i dig, som ødelægger sexlivet – og måske endda dit forhold? Og har du overvejet, om det kan være din angst, der står bag? Så er det altså bare om at få hjælp med det samme. En god idé er altid at tale med for eksempel en psykolog eller terapeut, der kan hjælpe dig med dine problemer.

Hvordan påvirker angst sexlivet?

Først og fremmest handler det om usikkerhed i sengen. Og måske egentlig mere om usikkerhed generelt, som ofte kommer til udtryk i angst. Hvis du for eksempel er angst for, at din kæreste skal se dig nøgen, så kan det altså nemt ende med, det det ødelægger sexlivet. Mange mister simpelthen lysten til sex, hvis de er usikre og angste.
Du kan også få angst i sengen, hvis du for eksempel har været udsat for overgreb eller andre grænseoverskridende ting. Og det er altså alt sammen noget, der hurtigt dræber din sexlyst og ødelægger sexlivet. Det kan være en VIRKELIG god idé at søge professionel hjælp, så du kan komme problemerne til livs.