Denne ENE ting elsker fyre, at du siger under sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Du siger garanteret alle muligt ting, som fyre ELSKER under sex. Men siger du også de ord, han er ALLERMEST vild med? Daily Star har spurgt deres mandlige læsere, hvilke ord de allerhelst vil høre.

Måske har du allerede hørt det der med, at det er VIRKELIG godt at lave lyde under sex. Men hvad med de ord, du siger? Hvilke er bedst? Altså … Ifølge fyrene.

Læs også: 40 procent af alle piger lyver om DENNE ting under sex

Fyre vil have ros

Yes, fyre kan åbentbart reeet godt lide at blive rost under sex. Og egentlig er det vel ikke så mærkeligt. Men det er vist ikke helt ligegyldigt, hvilke ord det er. Helt konkret vil fyre gerne høre, at det føles godt for dig. Det kan for eksempel være, hvis han kysser dig et bestemt sted på kroppen …

Det er naturligvis ikke, fordi fyrene ikke kan lide, at du siger andre ting. Og det er jo også laaangt fra alle fyre, der er ens. Men fyrene fra undersøgelsen var i hvert fald enige. Så måske er det værd at overveje, om en fyr du har sex med, muligvis kunne være en person, der ville elske at høre den slags ros i sengen.

Læs også: 6 piger afslører det mest akavede, de har oplevet under sex

Vi skal huske at nævne, at fyrene fra undersøgelsen fik forskellige valgmuligheder, da de blev spurgt om, hvilke ord de helst ville høre under sex. Det er altså slet ikke sikkert, de havde givet samme svar, hvis de havde kunne vælge frit mellem alle ord i verden. Men mon ikke, at der er mange derude, der i hvert fald elsker at få ros?

Hvad elsker piger?

Du ved jo nok godt, hvad du selv elsker at høre under sex. Men har du overvejet, hvilke andre ting der skal til, før piger har god sex? Og igen … Det gælder naturligvis ikke alle piger. Men måske gælder det dig?

Læs også: 7 ting, du elsker under sex, men som andre synes er klamt