Denne ENE ting giver dig bedre og stærkere orgasmer

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Du har sikkert allerede hørt om den frugt, der kan gøre dig mere tændt. Men hvad med stærke orgasmer? Hvordan får man dem? Umiddelbart kræver det, at du er født med en helt særlig egenskab. I hvert fald, hvis man skal tro denne undersøgelse.

Et studie omkring seksuel adfærd viser, at kvinders lugtesans hænger sammen med, hvor tilfredse de er med deres sexliv. Det betyder også, at de kvinder, der har en stærk lugtesans, har langt større chance for at få orgasme, men også STÆRKERE orgasmer i forhold til de kvinder, der bare har en “almindelig” lugtesans.

I undersøgelsen viste det sig også, at både mænd og kvinder med bedre lugtesans helt generelt var mere tilfredse med deres sexliv.

Derfor bliver sex mere intenst

Lugtesansen har altid været en form for overlevelsesmekanisme hos os mennesker – lidt ligesom hos dyrene faktisk. Mange dyr har for eksempel et dårligt syn, og de bruger derfor lugtesansen til at finde vej, når de skal navigere rundt i naturen.

Mennesker bruger for eksempel deres lugtesans til at finde ud af, om de kan mærke en tiltrækning til andre mennesker. Det er simpelthen noget, der bare ligger i os naturligt. Men vi bruger også lugtesansen, når vi skal spise. Du kender sikkert det der med, at du ikke kan smage noget, når du er forkølet. Altså, fordi din næse simpelthen er helt tilstoppet.

Men når du kan trække vejret helt almindeligt, kan du også smage alting bedre. Dine madoplevelser bliver for eksempel mere intense. Og det er altså lidt det samme, der sker for de mennesker med ekstra stærk lugtesans, når de har sex. Sex og orgasmer bliver bare vildere.

Hvordan kan jeg få en bedre lugtesans?

Umiddelbart kan du ikke gøre så meget. Din lugtesans er nu engang bare, som den er. Men du kan faktisk godt blive mere bevidst om den og altså vænne dig til at BRUGE din lugtesans meget mere. Og det er altså helt klart det værd, hvis du gerne vil have stærke orgasmer.

Tænd eventuelt nogle duftlys i soveværelset eller brug massageolie med en duft, du godt kan lide. Det sætter ligesom den rette stemning og stimulerer dine sanser.
Hvis I ovenikøbet har bind for øjnene under sex, vil det faktisk også skærpe din lugtesans, så du kan opnå stærke orgasmer.

Læs også: Dette sted på kroppen skal han røre dig ifølge dit stjernetegn

Kilde: Popsugar