DENNE kvindekrop er mest attraktiv ifølge fyre

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvad er en attraktiv kvindekrop? Egentlig er det nok ret individuelt. MEN! Alligevel viser en undersøgelse, at der særligt er én type kvindekrop, som fyre er mest tiltrukket af.

Du ved måske allerede, hvilken mandlig kroptype, som du og alle andre piger sukker efter. Men gad vide, hvilken type, som fyrene synes, er en attraktiv kvindekrop?

Det ER naturligvis forskelligt, hvad fyrene mener, er en attraktiv kvindekrop. Men en undersøgelse slår fast, at mange fyre faktisk er tiltrukket af den klassiske timeglasfigur. Det handler ikke om, at fyrene ikke kan lide andre typer kvindekroppe. Og det er jo egentlig RET heldigt for dem … For det er jo alligevel laaangt fra alle kvindekroppe, der har form som et timeglas.

Læs også: Her elsker kvinder, når mænd har hår

Det handler om, at en kvinde med timeglasfigur – brede hofter og en smal talje – udstråler ungdom, seksuel modenhed og sundhed. Yes, hun er klar til at få børn … Det er ikke, fordi fyrene nødvendigvis selv vil have børn. Men det er simpelthen bare et urinstink, der fortæller dem, at DEN type kvindekrop er attraktiv – og det bedste valg, hvis han skal have børn. En kvinde med timeglasfigur kan ikke nødvendigvis leve op til de forestillinger, fyre kan have om dem. Men det er nu alligevel den kvindekrop, de ofte synes er mest attraktiv.

Læs også: 8 mærkelige ting, der gør dig mere attraktiv

Hvad med andre kropstyper?

Det er VIRKELIG vigtigt at understrege, at ALLE kropstyper er nice. Og det er jo egentlig også reeet forskelligt, hvad folk mener, er tiltrækkende. Ingen piger har samme type figur – og alle piger ser jo helt perfekte ud og er lige, som de skal være. Måske har du store bryster? En stor numse? Lige meget hvad, er du naturligvis skøn, præcis som du er.

Læs også: Hvilken af disse fem typer numser har du?