Denne metode giver dig den VILDESTE orgasme

Der er noget, der tyder på, at forskere har fundet et nyt G-punkt. Har du fundet det? Bliv klogere her.

author
Anja Bruneskjold

Hvem kunne ikke tænke sig den vildeste orgasme? Det kunne de fleste nok godt. Vi har før talt om både A-punkt og G-punkt … Med hvad med denne metode til orgasme – ER det virkelige et nyt G-punkt, vi finder her?

Findes der et nyt G-punkt?

Ja, det gør der. I følge Men’s Health og en italiensk undersøgelse er der nemlig et nyt G-punkt. Et CUV-complex (clitourethrovaginal complex). Ja, det lyder lidt skørt. Men egentlig betyder det bare, at det er en vaginal orgasme OG en klitorisorgasme på samme tid. Men den kommer indefra. Det er ikke heeelt det samme som en blandet orgasme, for med denne metode skal du ramme flere ting på samme tid for at finde det, vi kalder et nyt G-punkt. Det er muligvis lettere, hvis din sexpartner hjælper dig. Det kan nemlig være liiidt svært at nå selv.

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme

Sådan kan du finde det nye G-punkt

Helt grundlæggende handler det om at have fokus på den vaginale væg (den side, der vender op mod maven). Hvis du har fokus på kun at ramme den væg, så vil du faktisk kunne stimulere både kirtlerne på skedevæggen og klitoris’ indre “rødder”. Og det kan der altså godt komme en ret vild orgasme ud af.

Hvis du selv vil prøve at stimulere punktet, kan du prøve at komme to fingre op i skeden og VIRKELIG sigte mod maven. Du skal vippe med fingrene – på samme måde som når du signalerer til nogle i den anden ende af et lokale, at de skal komme over til dig. Det kan godt være lidt vanskeligt. Men øvelse gør jo mester.

Hvis du er sammen med din sexpartner, og det er en fyr, vil I have størst succes ved doggystyleeller hvis du rider ham.

Læs også: Disse sexstillinger forhindrer dig i at få orgasme