Denne overraskende ting er det STØRSTE turn off under sex blandt piger

Halvdelen af alle kvinder synes, at dårlig ånde er det største turn off under sex. Se også, hvad kvinder tænder allermest på.

author
Anja Bruneskjold

Det er virkelig forskelligt, hvad piger synes, er et turn off under sex – for alle piger er forskellige. Men en undersøgelse blandt læserne hos Women’s Health viser, at der er alligevel er én ting, som mange piger VIRKELIG ikke kan lide.

Vil du have en mintpastil?

Det er ikke kun diverse sexstillinger, vi piger ikke kan lide. Nej, faktisk er det noget helt andet. Dårlig ånde. Måske lidt overraskende … Der er mange ting, der kunne være det største turn off under sex. Men ifølge næsten halvdelen af kvinderne i undersøgelsen, er det altså dårlig ånde, der er absolut det værste.
Og selvom ALLE kender til det der med nogle gange at have dårlig ånde, så kan mange piger altså simpelthen ikke holde det ud under sex. Måske man bare skulle sørge for aaaltid at have mintpastiller liggende på natbordet?

Læs også: Den mest almindelige årsag til, du har dårlig ånde

Vi elsker store overarme

Det lyder måske lidt overfladisk. Men sådan behøver det altså på ingen måde at være. Samme undersøgelse viser bare, at store overarme er noget af det, de fleste piger tænder allermest på under sex. I undersøgelsen fik pigerne forskellige valgmuligheder, der alle handlede om, hvordan en sexpartners krop skulle se ud for at være mest tiltrækkende. Alle valgmulighederne var altså fysiske. Og selvom der måske også er andre ting, der spiller ind, så fik pigerne kun fysiske muligheder at vælge imellem.

Er du overrasket over, at det IKKE er en sixpack, vi piger synes er mest tiltrækkende? Måske er det endnu mere overraskende, at kun seks procent af de adspurgte kvinder faktisk syntes, at det var det mest tiltrækkende.

Det er SÅ forskelligt, hvad vi piger tænder på, men noget tyder altså på, at mange af os er ret vilde med store overarme og knapt så vilde med dårlig ånde.

Læs også: 8 overraskende ting fyre ikke finder tiltrækkende ved piger