Denne oversete ting ELSKER fyre i sengen

Ved du heller ikke, hvad pegging er?

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der skal to til tango, som man siger. Derfor er det vigtigt, at din partner tilfredsstiller dig – og at du tilfredsstiller ham. Og faktisk er der færre mænd, der får orgasme under sex, end vi lige gik og troede. Så hvordan kan du spice det up mellem lagnerne? Du kan jo prøve pegging. Men hvad er pegging egentlig?

. Hvad er pegging?

Pegging er simpelthen, når pigen stikker en dildo op i nummi på fyren. Kort fortalt. Det kan så både være en “håndholdt” dildo eller en strap-on, som pigen tager på.

I en undersøgelse svarede 23 procent af de adspurgte mænd, at de gerne ville prøve pegging. Så der er faktisk RET mange fyre, der går rundt derude og har lyst til at prøve pegging. Og det er der jo nok en grund til – fyrenes G-punkt er nemlig placeret oppe i deres numse.

Men der er bare stadig ret meget tabu omkring nogle bestemte ting – blandt andet er der mange mænd, der er bange for at blive stemplet som homoseksuelle, hvis de er åbne omkring deres lyst til pegging. At der så ikke er NOGET som helst galt med at være homoseksuel, er en helt anden snak.

. Bryd tabuet

Men hvordan nedbryder vi så tabuet omkring pegging? Du kan altid spørge din kæreste, om han har lyst til den slags. Hvis han er lidt usikker, kan I jo starte med at prøve jer frem med disse 4 ting, man kan gøre ved numsen, som ikke er analsex. Og husk – du skal selvfølgelig også have lyst til at prøve kræfter med hans bagindgang, før I kaster jer ud i numseleg mellem lagnerne!

Læs også: Sexstillinger fra A-Z: Hvis du kender 15 ud af disse 26 stillinger, kan du kalde dig for “sexpert”