Denne type julesex skal du have ifølge dit stjernetegn

Følg dit stjernetegn, som viser, hvilken type julesex du skal have

author
Emilia Jacobsen

Har du helt styr på, hvad sex og jul har med hinanden at gøre? Altså hvad julesex er? Det er slet ikke så indviklet, som du måske tænker. Men der findes mange varianter, og hvad skal man så lige vælge at gøre? Det er det store spørgsmål, men det bliver nu meget lettere for dig at finde ud af. For stjernerne fortæller alt! Find dit stjernetegn, så du kan se, hvad DU skal lave for en type julesex i december. Enjoy!

Læs også: Denne julegave er perfekt til dig ifølge dit stjernetegn

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Du har en fantastisk god humor og er generelt meget ligetil. Derfor går du all in på sjov og ballade, når det kommer til julesex. Du skal nemlig lege med julekugler – om det så er en fyrs kugler, dine egne bryster eller en anden piges bryster. Du går ikke så meget op i, at tingene skal være formelle, men er derimod fortaler for det uformelle og muntre, så julekuglelegen er lige noget for dig. Du kan jo altid sætte “Jingle Bells” på i baggrunden …

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Du er meget praktisk og disciplineret anlagt, og alle ved jo, at når det er jul, skal der julebages. Det står du selvfølgelig for. Du skal nemlig julebage uden en trevl på kroppen – på nær et forklæde selvfølgelig. Din gode humor passer perfekt ind i den frække plan med julebagning, så det er bare om at komme i gang.

Prøv for eksempel: Penissmåkager med rom

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Har du hørt om #reindeerboob? Det har du nok, for du er selv lidt af en original. Du er både opfindsom og selvstændig, og derfor skal du pynte op til jul på dine bryster. Du kommer til at glæde en meget heldig en. Det passer dig helt perfekt, at du skiller dig ud fra mængden ved at være lidt anderledes.

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Du er i den grad fantasifuld, så det bliver let for dig, når du giver din partner et julemandsskæg på og intet andet. Så kan du nemlig selv forestille dig resten. Du ved jo, at han er julemanden, så længe han har skægget på. Du er også utrolig uselvisk og medfølende, og det er egenskaber, du helt sikkert kan bruge, når I skal have julesex. Du ved jo, hvor hård en tid, julemanden har i vente …

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Smut du hellere i nissepigekostumet med det samme. Du er nemlig meget modig af person og elsker eventyr. Derfor skal du da helt klart gå all in på nisseeventyret. Det passer også perfekt til din selvsikre personlighed – du kommer til at føle dig SÅ godt tilpas i kostumet og vil give den gas i sengen.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Du er en varmhjertet person, der bare ser brandgodt ud i rød. Et rød, frækt sæt undertøj vil være helt perfekt til dig, når det kommer til julesex. Du er samtidig meget tålmodig, så det gør dig ikke spor, at dit undertøj ikke ryger af lige med det samme. Tværtimod skal det måske slet ikke af?

Læs også: 4 geniale måder, du kan forføre en fyr på

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Du er noget af en spøgefugl, er ret alsidig, og så tilpasser du dig utrolig hurtigt situationer. Derfor skal du selvfølgelig lave lidt sjov med det hele og få fat i en julestok. Julestokken er selvfølgelig kun et symbol på, ja, du ved nok … enten fyrens penis eller en dildo. Og hvad gør man med en julestok? Slikker løs. Så nu er det kun fantasien, der sætter grænser for din julesex.

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Til julen hører ønskesedler, og om nogen går du op i andres ønsker. Du er nemlig et utrolig kærligt og sympatisk menneske. Derfor skal du sammen med din udkårne skrive ønskesedler. Men det er ikke hvilke som helst ønsker. Det er nemlig en liste fra jer med ønsker om, hvad I kunne tænke jer, der skal ske i sengen. Skriv for eksempel tre ønsker eller fantasier ned hver, og udlev dem så i løbet af julen. Bedre julesex får I ikke.

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Du er en kreativ og meget begejstret type, så du skal have gang i julesnacksene. De skal selvfølgelig ikke bare spises fra en skål, men i stedet fra en person. Brug din kreativitet til at finde på, hvad og hvordan du vil gøre. Det eneste, du skal bruge, er en andens krop og dine favoritjulegodter. Det kan i hvert fald sagtens begejstre dig.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Du er ikke så meget til det helt store, fordi du har det med at være lidt genert og beskeden. Derfor skal du også bare have noget helt stille og rolig julesex, hvor det eneste, du gør, er at spice det op med en nissehue. Det gør det lige lidt sjovere, men bryder ikke for meget med din generthed.

Læs også: Sådan kan du få mere selvtillid i sengen

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Du er og bliver en ægte romantiker, og hvad er mere perfekt til anledningen end en mistelten? Ingenting. Få fat i en mistelten, og giv den hele armen med romantikken. Måske misteltenen skal hænges over sengen? Så kan du også bruge den charme, du går og gemmer på.

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Du kommer 100 procent til at bestemme, hvad der kommer til at ske med din julesex, for du er nemlig meget magtfuld. Du elsker også spænding, og derfor skal du have fat i en julesok. Det er helt op til dig at bestemme, hvad du putter i julesokken, men måske du skal vælge frække ting som sexlegetøj, håndjern og massageolie? Så er der da ingen tvivl om, hvad du lægger op til …

Læs også: Fræk julekalender, du let kan lave til en, der fortjener det