DENNE type kærestepar har det bedste sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Kan man virkelig sige, at der særligt er NOGLE kærestepar, der har det bedste sex? Ja, det kan man. Det skriver Women’s Health.

Når man vurderer, hvilke kærestepar, der har det bedste sex, kan det i første omgang være smart at kigge på den ENE part i forholdet. For der findes nemlig særligt én type kæreste, der faktisk har bedre sex end andre. Men hvad så med den anden part? Når man skal undersøge, hvilke par, der har det bedste sex, er man naturligvis nødt til at kigge på BEGGE parter. Så det var altså det, en gruppe forskere gjorde. Her fandt man 3.202 par i alderen 32-46 år og undersøgte deres sexvaner.
I gruppen af deltagere var der for eksempel gifte par, samlevende par og par, der boede hver for sig.

Alle par blev bedt om at fortælle om deres selvværd i sengen, hvor tilfredse de generelt var med deres sexliv og om deres kommunikation omkring sex.

Læs også: 5 ting, der kan gøre jeres sexliv lidt bedre

Så hvilken type kærestepar, har det bedste sex

I undersøgelsen blev det ret tydeligt, at det der med at være gift med sin partner, ikke nødvendigvis er en garanti for et godt sexliv. Men hvad er så? For det ville måske være nærliggende at tro, at folk, der er gift, har et godt og tilfredsstillende sexliv. Men sådan behøver det altså slet ikke at være. Det er dog ikke, fordi sexlivet hos gifte par er dårligt. Det er i hvert fald vanskeligt at sige så generelt. Men der er noget, der tyder på, at de kærestepar, der har det bedste sex, faktisk er dem, der lever hver for sig. Det var i hvert fald den gruppe kærestepar fra undersøgelsen, der var allermest tilfredse med deres sexliv.

Det er svært at sige helt nøjagtigt, hvorfor det forholder sig sådan. Men ud over at overveje en masse ting, inden du flytter sammen med kæresten, kunne det være, I skulle sørge for at have en god kommunikation omkring jeres sexliv.

Læs også: Par der gør dette sammen, har mere og bedre sex