DENNE type kvinde er mest utro

Find ud af, hvilken type kvinde, der er mest utro

author
Annemarie Friis Persson

Der er desværre rigtig mange, der er utro. Mange flere end du måske lige går og tror. Og det er faktisk både mænd og kvinder. Men der er bestemt én type kvinde, der er MEST utro. Eller i hvert fald en bestemt type kvinde, der har større TENDENS til at være mere utro. Det viser en engelsk undersøgelse. Måske DU er den type?

Læs også: Er “én gang utro, altid utro” virkelig sandt?

Utilfredse kvinder er mest utro

Undersøgelsen, som tog udgangspunkt i 138 kvindelige studerende og 121 mandlige studerende, der alle sammen var i et forhold, viste, at kvinder, der faker orgasmer er mere utro. At fake en orgasme er aldrig godt for ens forhold – heller ikke selvom man gør det for at undgå at såre sin kærestes følelser. Det giver jo egentlig meget god mening. Når man faker en orgasme, faker man jo sin tilfredshed ved samlejet med sin kæreste. Og sex er altså ret vigtigt for et forhold. Desværre er det ikke alle kvinder, der får orgasme. Tværtimod. Kun lidt over halvdelen af alle kvinder får orgasme under sex. Men er resten så utro? Ikke nødvendigvis. Selvom kvinder, der faker orgasmer, er mest utro, er det altså kun en ud af seks kvinder, der er deres kærester utro. Og en ud af fire mænd er det.

Kvinder, der bliver seksuelt tilfredsstillede i deres forhold, bliver altså oftere sammen med deres kæreste, mens kvinder, der faker orgasmer, er mere utro. Sandsynligvis fordi de leder efter det, de ikke kan få fra deres kærester andetsteds.

What to do …

Spørgsmålet er, om det er en god idé at fake en orgasme eller ej. Nogle kvinder faker orgasmer HVER gang, de har sex, nogle gør det kun en gang imellem. Og så er der dem, der slet ikke behøver at fake. Men de fleste kvinder faker altså orgasmer for at undgå at såre deres kæresters følelser. De gør det IKKE i en ond mening.

Er du en af de kvinder, der faker orgasmer? Måske ikke HVER gang … Men en gang imellem? Så snak med din kæreste om det. Måske der bare skal en anden sexstilling til. Måske din kæreste kan lære nogle tricks, der får dig til at komme. Om ikke andet får I snakket om jeres “problem”, inden det vokser sig større og måske endda ødelægger jeres forhold.

Læs også: SÅ få piger får orgasme under sex