DENNE type penis giver de bedste orgasmer

Foto/ Shutetrstock

author
Anja Bruneskjold

Kan man virkelig sige, at en bestemt type penis giver bedst orgasmer? Det lyder lidt skørt. Men ifølge et studie er der altså noget, der tyder på, at den er god nok. Det skriver Men’s Health.

Der er naturligvis flere ting, der har en betydning, når man taler om at give geniale orgasmer. Der er blandt andet en ting, som særligt NOGLE fyre og piger har glæde af. Men der er også ting, som kærestepar selv kan gøre brug af i soveværelset. Det kan for eksempel være, at I vil prøve disse sexstillinger, som i den grad gør chancen for at få orgasme ENDNU større. Mulighederne er næsten uendelige.

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme

Der er rigtig mange piger derude, der har svært ved at få orgasme. Og der er da også rigtig mange, som bare ALDRIG får orgasme under sex. Det er måske også derfor, at der er SÅ mange piger, der faktisk faker. Men måske handler det i virkeligheden også om, hvilken type penis en fyr har, hvis det er ved penetrerende sex, at piger har svært ved at nå The Big O.

Hvilken type penis giver bedst orgasmer?

Selvom vi piger saaagtens kan få orgasme alene (og uden en penis!), så er der alligevel én bestemt type penis, der er lidt “bedre” end de andre, når vi har DEN type sex. Vi er ikke sikre på, at det altid holder, men en undersøgelse viser faktisk, at en penis skal være lang. Jep – en lang penis giver bedst orgasmer. Men hvorfor så det? I undersøgelsen kom det blandt andet frem, at piger, der foretrækker dyb, penetrerende sex, har lettere ved at få orgasme, hvis en penis er lang.

Andre undersøgelser viser til gengæld, at langt de fleste piger elsker at få klitoris stimuleret under sex. Og så er det måske i virkeligheden RET ligegyldigt, hvilken størrelse penis en fyr har.

Er du enig? Og foretrækker du også selv en lang penis, hvis du skal have sex med en fyr? Hvis det handler om dyb, penetrerende sex, kan sexlegetøj måske være en idé. Ligegyldigt hvad, kan det for nogle være sjovt at prøve sexlegetøj sammen med kæresten.

Læs også: Denne metode giver dig den VILDESTE orgasme