Denne type SMS skal du sende til din kæreste

author
Anja Bruneskjold

Det er måske ikke første gang, du hører det. Og nu viser et studie da også, at der særligt er én type SMS, du bør sende til din partner. Og yes, det handler om, at du skal sexte med kæresten. I hvert fald, hvis du vil forbedre dit sexliv.

Læs også: Denne ALVORLIGE ting ødelægger dit sexliv

Derfor skal du sexte med kæresten

Selvom det måske kan virke liiidt pinligt, hvis du for eksempel ikke rigtig har prøvet det før, så er det altså bare med at springe ud i sexting.

En undersøgelse har nemlig vist, at hele 61 procent af de 2000 adspurgte, som gav den gas med at sexte med kæresten, faktisk var mere tilfredse med deres sexliv. Altså mere tilfredse end de personer, der IKKE gjorde noget for at sexte med kæresten.

Det KAN være, I allerede har knækket koden til det perfekte parforhold. Men ellers kan det også være, at det bare vil gøre det hele liiidt sjovere, hvis I prøver at sende frække SMS’er til hinanden? Det kræver måske lidt øvelse, men du kan altså sagtens blive god til det. Og egentlig er der jo heller ingen egentlig opskrift på det. Det handler bare om at gøre det på den måde, der fungerer for dig og din kæreste.

Hvorfor er det SÅ godt at sexte?

Der kan naturligvis være flere årsager til, at det kan være spændende at sexte. Det er meget individuelt, hvorfor kærestepar gør det.
Men en terapeut forklarer i forbindelse med undersøgelsen, at der for mange mennesker sker noget med hormonerne i hjernen, når de bliver tændte. Det stimulerer simpelthen deres sexlyst.

Så hvor ofte bør man sexte med kæresten?

I princippet er der jo egentlig ikke nogle regler for, hvornår eller hvor ofte I bør sende hinanden hotte beskeder. Men i undersøgelsen viste det sig faktisk, at det slet ikke behøver at være så ofte. 33 procent af de adspurgte, som sexter med deres partnere, gør det nemlig kun et par gange om måneden. Og de var altså fortsat mere tilfredse med deres sexliv sammenlignet med de personer, som slet ikke var vant til at sexte.

Læs også: Derfor mister piger lysten til sex