Denne type trekant er den BEDSTE for piger

Yes, den er god nok. Der findes faktisk en trekant for piger. Og den her skulle altså være den ALLERBEDSTE.

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, om en trekant kunne være noget for dig? Altså, om du kunne have lyst til at have sex med to mennesker på samme tid? Ifølge et lille studie hos Men’s Health findes der faktisk en trekant for piger. Det er i hvert fald en trekant, som flere piger synes, er den allerbedste.

Læs også: 10 stillinger, der er perfekte til en trekant

Den BEDSTE trekant for piger

Der er flere forskellige sexfantasier, som piger render rundt og har. Og denne form for trekant er én af dem. Det er naturligvis VIRKELIG individuelt, om man overhovedet har lyst til en trekant. Og det er altså heller ikke alle, der synes, det lyder særlig sjovt at skulle have en trekant med en andet menneske udover sin partner. Måske er det bare en fantasi. Måske er det et direkte ønske. Det KAN da også skabe problemer i et parforhold, hvis man lukker en ekstra person ind i soveværelset og har en trekant. Men det behøver bestemt ikke at være sådan.

Men kan man overhovedet sige, at der er en særlig trekant for piger? Ja, det kan man godt. Der findes i hvert fald én særlig type trekant, som piger fantaserer om. ‘Eiffeltårnet’. Yes, du læste rigtigt. Ligesom det flotte tårn i Paris. Og ja, det er den mest populære version blandt piger. Det er sjovt og føles skønt.

Hvad er ‘Eiffeltårnet’?

Helt praktisk så skal der én pige og to fyre til for at lave ‘Eiffeltårnet’. Den ene mand skal tage dig i en doggystyle – så du skal altså være på alle fire. Samtidig skal du så give et blowjob til den anden fyr, der er med i trekanten. Lyder det som den bedste trekant for piger? Det er der åbenbart flere, der synes. Men faktisk mangler der en enkelt detalje, før man egentlig kan kalde det for ‘Eiffeltårnet’. Det lyder måske skørt, men de to fyre skal ligesom high five hinanden, mens I er i gang. Ikke sådan vildt eller noget. De skal bare strække en arm hver og møde hinandens håndflader, så de ligesom danner en trekant i luften. På den måde kommer hele stillingen til at minde om ‘Eiffeltårnet’. Og ja, det skulle altså være noget nær den bedste trekant for piger.

Læs også: SÅ lang tid går der i gennemsnit, før en pige får orgasme under sex