Derfor bør I VIRKELIG overveje at bruge penisring, når I har sex

Her er alt det, du får ud af at bruge penisring

author
Emilia Jacobsen

Det er en sjov, men også en tricky opgave at få den mest optimale oplevelse under sex for begge parter. Men heldigvis er der altid mulighed for at bruge forskellige remedier, som kan være med til at sætte endnu mere fut i showet. Har du for eksempel nogensinde tænkt over, hvordan det er at bruge penisring? Du har måske ofte hørt om det lille stykke sexlegetøj, men hvad gør det egentlig godt for? Uha, skam meget mere, end du lige går og tror.

Læs også: Sådan bruger du sexlegetøj sammen med kæresten

Hvorfor skal I bruge penisring?

Spørgsmålet er vist rettere, hvorfor ikke? Der findes flere forskellige fordele ved at bruge penisring, og det skal da bare udnyttes!

Det, der sker, når fyren får en penisring omkring sin penis, er, at blodet i penissen ikke rigtig kan slippe væk. Det er altså på en måde fanget derinde. Altså, nu er det ikke sådan, at blodtilstrømningen stoppes fuldstændig, det ville jo være decideret farligt. Men tilstrømningen bliver bare lidt langsommere. Det skulle være med til, at fyrens erektion varer i længere tid end normalt, og det kan jo pludselig give en meget længere sexakt.

Det er faktisk ret forskelligt fra fyr til fyr, hvad det præcis gør godt for. Sensitiviteten dernede øges med en penisring omkring penissen, og det kan for nogle fyre medføre en behageligere og bedre følelse. Dog kan det for andre blive lidt FOR følsomt og derfor være ubehageligt.

Samtidig kan det også for nogle fyre betyde en endnu bedre erektion, end den de kan få af sig selv. Nogle fyre har nemlig svært ved at få helt stiv penis og at holde den stive penis i lang nok tid, og her kan det altså hjælpe at bruge en penisring. For de allerheldigste kan brugen af en penisring også gøre, at fyren kan få FLERE orgasmer i én runde sex. Er det ikke ret vildt? Det hører man da sjældent om. Så prøv engang at foreslå fyren, om han ikke kunne tænke sig at prøve at få en mere intens og længere orgasme og måske ovenikøbet flere af slagsen – det tror vi ikke, han takker nej til.

Får DU så slet ikke noget ud af det?

For det første får du jo det ud af det, at han bliver ovenud lykkelig, og det kan påvirke hans energi og lyst under selve akten på en ret så positiv måde. Det er da lækkert nok i sig selv. Ud over det kan I faktisk også vælge en penisring med vibration. På den måde får du også del i nydelsen, fordi din klitoris bliver stimuleret samtidig.

Læs også: 5 fyre afsløre: Dette er det bedste sexlegetøj til sex med kæresten

Sådan bruger I den

Når I skal bruge en penisring, skal den sættes omkring hans penis. Det skal helst gøres, når penissen er semihård, det vil sige hverken helt slap eller fuldt erigeret. Den må IKKE sidde på i længere end 30 minutter. Det har noget at gøre med sikkerheden i forhold til blodtilstrømningen, så husk lige at sørge for at overholde det.

Et godt fif er hovedsageligt at bruge de elastiske typer penisringe. De er nemlig lettest at få på og af, og det er egentlig også de mest almindelige. Det er eksempelvis dem, der fås i plastik eller silikone. Tjek de forskellige penisringe ud her, som I kan prøve at bruge.

Læs også: Sexlegetøjet, der føles, som om du får oralsex