Bruge glidecreme

Sex

Derfor er det en fejl, at du ikke bruger glidecreme

Sponseret

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 27, 2017

Hvis du ikke bruger glidecreme, er du måske en af dem, der tænker, at det ikke er nødvendigt. For du har jo ikke problemer med at blive våd dernede… Men faktisk er det noget af en misforståelse, at glidecreme kun skal bruges, hvis du har problemer med tørhed forneden. Sådan hænger det slet ikke sammen, og derfor lister vi tre grunde op, til at det er en fejl, at du ikke vil bruge glidecreme.

Glidecreme har flere fordele

Det er selvfølgelig ikke forkert, at glidecreme kan hjælpe dig, hvis du har problemer med tørhed forneden. Det er iøvrigt heller ikke noget, du skal være pinlig over, hvis det er tilfældet. Du er ikke den eneste, og derfor er det så dejligt, at der findes et middel som glidecreme, der kan hjælpe dig dernede. Men selvom du ikke har problemer med tørhed, burde du alligevel bruge glidecreme. Glidecreme er nemlig med til at øge nydelsen. Og det gælder for begge parter.

Tre grunde til, at det er en fejl, at du ikke bruger glidecreme

Glidecreme gør sex endnu bedre

Når du faktisk kan gøre noget, der gør sex endnu bedre, vil vi vove at påstå, at det er en fejl, hvis du ikke gør det. Også selvom jeres sex i forvejen er god. Det er i hvert fald ret skørt, når der endda er tale om en ret simpel ting, der forvandler jeres gode sex til fantastisk sex. Når I vælger at gøre glidecreme til en del af sex, højner I sensitiviteten forneden både hos ham og dig. Det vil føles mere intimt, og derfor også føles ekstra godt, når han trænger op i dig. Det vil hos jer begge føles som en ekstra pirrende fornemmelse, når I bruger glidecreme. Hvis I vil vælger en glidecreme, der er vand- og silikonebaseret som Sense Me Magic Glide fra RFSU, er den ekstra fugtgivende og giver en rigtig lækker glidefølelse.

2 Glidecreme gør jeres første gang sammen dejligere

Når forholdet er nyt, kan det godt føles lidt akavet de første gange, I er i seng sammen. Man skal lige lære hinanden at kende, og det gælder også i sengen. Med tiden finder I jeres måde at være sammen på, men det tager normalt lidt tid, før I er der. Så især i starten vil det gøre de første gange bedre, hvis I inkluderer glidecremen i akten. I er begge usikre, og derfor kan det hurtigt føles lidt kluntet i det. Men glidecremen vil gøre jeres første gang sammen lidt mere smooth. Er du i tvivl om, hvordan du bringer glidecremen med ind i akten? Varm op med et handjob, og når du har været i gang i lidt tid, hiver du glidecremen frem. Smør hans penis ind i lidt creme. Han vil synes, det føles dejligt, og når han så trænger ind i dig, vil det køre som smurt – bogstavelig talt!

Glidecreme hjælper med at forhindre rifter

Det er ikke altid, at I orker det helt store forspil, og derfor hænder det, at I får startet lidt for hurtigt. Han er blevet stiv dernede, og så går han i gang uden at tænke på, at du altså også skal varmes op dernede. Det har ikke noget at gøre med, at du har problemer med at blive våd dernede. Men det handler simpelthen bare om, at I er gået i gang for tidligt. Når det sker, risikerer du at få rifter, og det føles generelt bare ikke rart. Det føles ikke rart, både når I starter op, inden du er varmet helt op og slet ikke bagefter, hvor du skal døje med de sviende rifter. Sense Me Agua Glide fra RFSU er en vandbaseret glidecreme, som giver jer en dejlig følelse dernede.

 

Artiklen er sponseret af RFSU