Derfor er kvinder, der drikker vin, bedre i sengen

Noget tyder på, at kvinder, der drikker vin, er bedre i sengen. Se bare her!

author
Anja Bruneskjold

Der findes utallige bud på, hvad man skal gøre for at blive bedre i sengen. Men måske skal du slet ikke gøre noget særligt. Måske skal du i virkeligheden bare snuppe et par genstande..? Hvis du er typen, der drikker vin, så er du måske reeeet god i sengen.

Vi ved allerede, at folk, der drikker gin, er supersexede. Men er de også bedre i sengen? Noget tyder på, at det ikke er gindrikkerne, der er de bedste. Men derimod folk, der drikker vin, der løber med sejren.

Det betyder også, at det så åbenbart slet ikke er særlig kompliceret at være god i sengen. Hvis det blot kræver et par glas vin, virker det i hvert fald til at være noget, man kan overskue. Og faktisk lader det OGSÅ til, at kvinder, der drikker to glas vin om dagen, ikke kun er bedre i sengen, men faktisk også er mere tilfredse med deres sexliv end kvinder, der slet ikke drikker vin.

Læs også: Ny undersøgelse: Par der drikker sammen, forbliver sammen

Der har altid været sammenhæng mellem dem, der drikker vin og seksualiteten

Et hold italienske forskere undersøgte 800 kvinder mellem 18 og 50 år omkring, hvor tilfredse de var med deres sexliv. Forskerne brugte metoden ‘Female Sexual Function Index‘, som ofte bliver brugt til at bliver klogere på kvinders seksuelle helbred.

Egentlig er det ikke noget nyt, at vin og kvinders seksualitet har en sammenhæng. Det er noget, man har talt om siden det gamle Grækenland. Åbenbart. Det er bare, som om det er gået fuldstændig henover vores hoveder.

Det er vigtigt lige at nævne, at undersøgelsen kun vidner om, at det er TO genstande, der gør kvinder både bedre og mere tilfredse i sengen. “Effekten” bliver nok ikke den samme, hvis du pludselig ser bunden af vinflasken.

Læs også: Nu kan du få gin og tonic til morgenmad – helt uden at være unormal

Kilde: Pretty52