DERFOR har piger sværere ved at have sex i november

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Har november været ret så tørlagt? Altså, som i at udsigterne til sex er lige så sandsynlige som at finde vand i Sahara? Det kan der faktisk være en grund til. Du kender måske allerede nogle af de nye sextrends for piger. Men nu er der også dukket en ny sextrend op for fyrene. Den hedder “No Nut November”, og det er de færreste som ved, hvad den går ud på. MEN det kan måske forklare, hvorfor november har været mindre kinky. Det skriver Men’s Health.

Læs også: På DETTE tidspunkt af dagen har fyre mest lyst til sex

På trods af at der findes en række overraskende grunde til, at fyre mister lysten til sex, vil de nogle måske tænke, at fyre altid har lyst til sex og vil gøre ALT for at få et knald. Men det er lige præcis det modsatte af, hvad “No Nut November” handler om – hvor fyre, for tredje år i træk, udfordrer hinanden til en bestemt challenge.

Reglerne for “No Nut November”

Så hvad går “No Nut November” ud på? Reglerne er ret simple. En fyr må hverken have sex eller onanere i hele november. Og våde drømme er kun tilladt EN gang. Sker det oftere, så er man ude af challengen.

Som så mange andre fikse idéer startede “No Nut November” på internettet. Her opfordrer fyrene ikke kun hinanden til udfordringen, men giver også hinanden råd til at gennemføre en måned i cølibatets tegn og trøstende ord til de fyre, som struggler med udfordringen.

BUT WHY?!

Der kan være mange grunde til, at ens sexlyst svinger. Men for disse fyres vedkommende handler “No Nut November” om et decideret fravalg af sex og netop IKKE på grund af manglende sexlyst.
Motivationen for at gennemføre en måned uden the dirty deeds skyldes tværtimod fyrenes overbevisning om, at det kan hjælpe på en masse problemer – blandt andet træthed, dovenskab, maveproblemer, angst og depression. Fyrene deler også beretninger om, hvordan de, ved at kvitte onani, har ændret deres liv fuldstændig til det bedre. En fyr beretter endda, at han både er blevet rarere, klogere og stærkere af “No Nut November”.

MEN

Hvis din date eller kæreste er hoppet med på “No Nut November”, og det føles, som om at du til gengæld er ved at udvikle musearm i ren frustration, så kan du måske lufte lidt facts for ham. For der er faktisk ingen videnskabelige beviser for disse påstande. Tværtimod understreger en række eksperter, at onani og sex har flere sundhedsmæssige fordele end afholdenhed. Mænd, som ofte får udløsning, lever for eksempel længere og har mindre risiko for at udvikle prostatakræft end afholdende mænd.

Læs også: 5 ting, fyre ALTID lægger mærke til ved dig, når I har sex