Derfor mister piger lysten til sex

Ved du, hvorfor kvinder ret ofte mister lysten til sex? Få svaret her.

author
Anja Bruneskjold

De er ret almindeligt, at kvinder mister lysten til sex. Og sådan er det egentlig også for mænd. Men det er, som om kvinders manglende sexlyst bunder i noget andet … Det handler nemlig i den grad om, hvad de tænder på – og hvad de IKKE tænder på.

Det handler ikke nødvendigvis om den generelle lyst til sex hos kvinder – i det her tilfælde er den manglende sexlyst nemlig primært noget, man ser hos kærestepar.

Seks almindelige årsager til, at du mister din sexlyst

Han vil gerne have mere sex. Og det vil hun sikkert også gerne. Men ofte er det altså bare sådan, at kvinder skal varmes lidt op inden. Det er, som om sexlysten ikke bare kommer snigende af sig selv. Han må MEGET GERNE hjælpe til. Ellers kan vi decideret miste sexlysten.

Han har dårlig ånde. Og han gider ikke umiddelbart at få løst problemet. Nogle gange kan dårlig ånde VIRKELIG få alting til at være usexet.

Han ser hende ikke. Sådan RIGTIGT ser … Nogle gange kan mænd nærmest virke ligeglade med kæresten. Og det kan i den grad dræbe sexlysten, hvis man render rundt og føler sig usynlig.

Han er usoigneret. Og gør aaaldrig noget ud af sig selv. Ofte kan det godt føre til manglende sexlyst hos kvinden, hvis han ikke længere gider at gå op i, hvordan han ser ud. NÅR han gør det, er det, som om han stadig prøver at imponere hende. SÅ skønt!

Han brokker sig til vennerne over, at han ikke får nok sex. Og det kan virke grænseoverskridende, hvis han er så frustreret, at han sidder og taler højt om jeres sexliv på den måde, når I er sammen med andre. Og faktisk bliver det hele bare endnu værre.

Han hjælper aldrig til. Altså … Med de praktiske ting i hjemmet. Det kan virke SÅ udmattende altid at skulle være den, der ordner alle de praktiske ting derhjemme. Og det påvirker måske også humøret hos kvinden, når hun føler, hun skal stå for det hele. Også selvom han garanteret gør alle mulige andre ting.

Læs også: Sådan skal du og din kæreste fantasere for at få bedst sex