Må man bruge spyt under sex?

Sex

Derfor skal du ikke bruge spyt under sex

Sponseret

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den januar 12, 2018

Kender du det, når forspillet ikke liiiige har været så langt, som det måske burde? Og at du derfor er lidt tør dernede? Måske er du endda for tør til, at noget overhovedet kan lade sig gøre. Så er det jo, at I tyr til spyt. Ja ja, det er jo så let at bruge spyt under sex, men hvis du gør det, har vi noget, vi gerne lige vil fortælle dig. Du burde nemlig erstatte spyttet med glidecreme.

Hvorfor er glidecreme bedre end spyt?

Svaret er faktisk meget enkelt. Glidecreme kan så meget mere, end spyt kan. Ja, hvad kan spyt egentlig overhovedet? Hjælpe dig med at blive lidt våd. That’s it. Flere funktioner eller fordele er der simpelthen ikke ved spyt. Glidecreme derimod, ja tak. Når du har læst med her, får du altså lyst til at skifte spyttet ud med glidecreme.

Den behagelige følelse

Glidecreme kan meget mere, end du lige går og tror. Jo, glidecreme kan gøre det vådt dernede, hvis I for eksempel springer forspillet over. Men hvis I bruger glidecreme under sex, vil det også give dig og ham en helt fantastisk og behagelig følelse. Glidecreme øger nemlig nydelsen, fordi den gør, at I bliver mere sensitive dernede. Og det gælder altså jer begge to.

De mange muligheder

Når I bruger glidecreme, har I mange flere muligheder for at prøve lidt af hvert. Muligheder, I slet ikke har med spyt. Hvad med for eksempel at øge nydelsen ved klitoris? Det kan du nemlig ved at bruge orgasmecremen Sense me Oh Yes! fra RFSU. Så i stedet for at din fyr tager spyt på fingrene for derefter at røre ved dig, skal han bruge orgasmecremen. Cremen forstærker følsomheden hos dig og vil derfor gøre oplevelsen til noget helt særligt.

Orgasmecreme fra RFSU til 99 kroner

Eller hvad med at bruge en kombineret glidecreme og massageolie som Sense me Carring massage glide fra RFSU? En dejlig, sexet massage kan du jo ikke bruge spyt til, vel? I hvert fald ikke uden det bliver klamt og meget mærkeligt. Der skal altså en massageolie til, og så er det da oplagt at bruge en, der også fungerer som glidecreme. Så kan I lave en glidende overgang til selve akten. Se dét bliver frækt! Tjek ud her, hvordan du kan give ham den bedste erotiske massage ved hjælp af glidecreme.

 

Artiklen er sponseret af RFSU