Er du pinlig over dine skedeprutter?

Sex

Derfor skal du ikke være pinlig over dine skedeprutter

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den maj 29, 2017

Du er i seng med en ny fyr, og det hele føles bare lidt akavet, for I kan ikke rigtig finde en fælles rytme. Men ikke nok med at det føles akavet, så er du lige kommet til at slå en skedeprut. Awkwaaard. Nej, stop dig selv, du. Det er nemlig på ingen måde akavet, pinligt, dumt eller noget helt fjerde. Ved du, hvad det derimod er?

Det er, hvad der sker

Den pruttelignende lyd, også kaldet fisseprut eller skedeprut, er nemlig bare noget, der sker, fordi du har fået luft oppe i vajayjay’en. Vi er i øvrigt ikke helt enige på redaktionen, om det hedder fisseprut eller skedeprut  – hvad kalder du det? (Hjælp mig lige og sig, at det hedder en fisseprut. Jeg er i undertal.)

Det er sådan set bare det, det er. Da han pressede sig op i dig, fik han presset en helt masse luft ind samtidig, og nu vil den luft så altså ud – og det kommer den. *PRRRR*

Men hvorfor er det, at DU bliver så pinlig? Lad mig først starte med at sige, at det er helt normalt. Rigtig mange af os føler, at det er vores skyld, og at det er max pinligt. Når vi er nøgne, bliver vi langt mere sårbare, og derfor får vi hurtigt følelsen af, at noget er pinligt.

Men det er altså forkert

Det er ikke pinligt. Prøv at høre her. Hvem er det, der har fået den luft op i dig i første omgang? HAM! Hvordan gør det det så til din skyld? Næ nej, faktisk er det HANS skyld. Ej, spøg til side. Det er ingens skyld. Fisseprutter sker, og de skal egentlig bare lidt ses som en del af the action.

Så grin i stedet, når du slår en fisseprut, og lad dem ikke slå dig ud (høhø). Men hvis du virkelig synes, at de er hamrende irriterende, kan jeg afsløre, at de oftest kommer i forbindelse med doggystyle. Så hvis du absolut vil slippe for en fisseprut, så skal du gå uden om doggystyle. Men hey, ville det ikke være ærgerligt at gå glip af en god doggy?

 

Mere om