Sex

Derfor skal du skifte din g-streng ud

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den november 15, 2016

Du behøver ikke at skifte til en mormortrusse, når du skal skifte din g-streng ud, bare rolig. Men du bør skifte den ud af fire helt simple årsager. Måske du ender med at overveje at smide trusserne helt – det er der også mange fordele ved.

Den samler fugt

Det lyder megaklamt, og det er det også.  Men bruger du en g-streng, og især hvis den ikke er af bomuld, holder den på fugten. Og det kan altså give infektioner og små sår dernede. Det kan også ske ved en almindelig trusse, der ikke er lavet af bomuld. Så selvom blonder er sexede, er det en god idé at skifte til bomuld.

Den kan give indgroet hår

De sidder ekstra stramt og gnider frem og tilbage, og det irriterer den nybarberede ud. Så drop g-strengen, og hop istedet i en blød bomuldstrusse timerne efter din barbering. Det kan nemlig godt gøre ondt at have sex, når du har mange indgroede hår.

Den  øger risikoen for infektioner

Det lille stykke stof  glider frem og tilbage, og tager bakterier fra bagerste hul med sig – fordi den også rører din hud ved din numse. Med en almindelig trusse slipper du for bakterierne fra din numse, glider frem til din va-jay-jay og giver infektioner.

Den kan give hæmorider

Især hvis du træner med en g-streng. Den presser på bagerste hul og glider frem og tilbage. Det irriterer din bagerste åbning, og kan give hævede blodårer deromme, også sagt på en teknisk måde; der kommer en udposning på en blodåre. Og så har du altså en hæmoride.

 

Shero

Kilde: Gurl

Mere om