Det BEDSTE, din partner kan sige til dig efter sex

Er der nogle ting, der er bedst at sige efter sex? Yes, det er der. Se bare her.

author
Anja Bruneskjold

Det er ikke sikkert, du lige har overvejet, om der er en bestemt ting, der er god at sige efter sex. Men det er der faktisk. Og hvis du lige tænker godt efter, kan du stensikkert også komme på et par ting, der er dejlige at høre. Læge Ian Kerner kommer med nogle bud på, hvad der er allerbedst at sige efter sex.

Læs også: 10 ting, du nogle gange siger, når I har haft sex

Så hvad skal man sige efter sex?

Du kan måske komme i tanker om et par ting, som din sexpartner i hvert fald IKKE skal sige efter sex. For ja, lad os bare være ærlige … Nogle ting er bare supernederen at få at vide. Men hvad er så decideret GODT at sige efter sex? Ifølge Ian Kerner skal der for piger en form for connection til for overhovedet at få lyst til sex i første omgang. Det kan naturligvis ske på mange niveauer … For nogle handler det om følelser, mens det for andre handler om kemi. Og nogle gange handler det altså om noget helt tredje. Men NÅR du har fået lyst til sex, og I er godt i gang, så kunne det da være dejligt, hvis din partner sagde et eller andet nice. For eksempel kom med komplimenter. Det er jo altid rart. Men hvordan får man overhovedet sin sexpartner til at sige de ting, man godt kan lide? Måske skulle du selv lægge ud … Han eller hun vil højst sandsynligt kopiere det. Wiiiin!

Ros, ros, ros

Det er altid en god idé med ros. Det kender vi jo alle sammen. Og når man ligger der og er sårbar, er det rart, hvis ens partner for eksempel fortæller, at ens krop er pæn. Det kan også være en specifik kropsdel, du roser. Ellers måske så han eller hun HELT VILDT lækker ud i en eller anden bestemt stilling?

Giv lyd!

Hvis du er typen, der er musestille, mens I har sex, kan det måske virke skørt, hvis du pludselig udbryder alt muligt bagefter. Men ligesom det UNDERVEJS er rart at vide, om den anden part er lige så vild med det, som man selv er, er det også fedt at finde ud af BAGEFTER. Det er ikke, fordi du skal i gang med den helt store evaluering. Mere bare noget a la ‘wow’, ‘pheeew’ og den slags. Og det gør ikke noget, hvis du også ser glad ud – men kun, hvis du rent faktisk ER glad naturligvis.

Vis kærlighed

Man kan vise kærlighed på mange måder. Men det kan være virkelig rart, hvis begge parter ikke har travlt med at komme ud af døren. Det kan endda være, du fortæller din sexpartner, at det er virkelig rart at ligge i sengen med ham eller hende efter sex.

Læs også: 3 overraskende grunde til, at fyre mister lysten til sex