DET skal en fyr sige, når han går ned på en pige

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det er ikke altid helt nemt at finde ud af, hvad man skal gøre eller sige, når man har sex. Men nu fortæller flere piger altså, hvad DE synes, en fyr skal sige, når han går ned på en pige. Det skriver Men’s Health.

Der er VIRKELIG mange piger, der er reeet glade for det der med at få stimuleret nipples under sex. Og yes, det gælder altså også, når de bliver slikket på. Men der er altså mindst lige så mange piger, der bare elsker at blive slikket sådan helt generelt under sex – alle steder på kroppen. Samtidig er det, som om det ikke er helt ligegyldigt, hvad en fyr så siger, når det sker. Og særligt, hvis han faktisk går ned på en pige.

Læs også: 7 akavede ting, der altid sker under sex

Så hvad skal man sige, når man går ned på en pige?

Der er ret mange ting, vi piger ville ønske, en fyr allerede var klar over, når han gerne vil gå ned på en pige. Og selvom, det er forskellige ting, der virker for os piger, så lader det altså alligevel til, at han gerne må sige særligt én ting: at vi smager godt dernede. Ja, den er god nok. Mange piger vil simpelthen gerne have, at en fyr på en eller anden måde får formuleret netop DE ord.
Og så alligevel ikke BARE de ord … Det er nemlig ikke, fordi det udelukkende handler om dirty talk. Det handler i virkeligheden om, at mange piger har brug for at vide, at vores vajayjay er læks.

Piger frygter at lugte dårligt dernede

Kan du genkende den frygt? Du er stensikkert ikke alene. Selvom der naturligvis kan være ting, der får dig til at lugte, er det altså ikke ensbetydende med, at en fyr så synes, du er ulækker, eller pludselig ikke vil gå ned på dig. Og faktisk er der altså også noget, der tyder på, at mange fyre faktisk er vilde med det, når du lugter forneden.

Læs også: 6 ting, der får din vagina til at lugte