Det tænker fyrene om menstruationssex

Sex

Sådan kan du afkode, om han er vild med menstruationssex

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den november 10, 2016

Der er nogen, som rynker på næsen, når menstruationssex bliver nævnt. Men det er der ingen grund til – det er jo stadig sex, og det er godt. Og der er mange rigtig gode sexstillinger, når du har menstruation. Men hvad tænker fyre om det? Rynker de på næsen af det?

Spørg ham, hvad han synes om menstruationssex

Lige så forskellige meninger om menstruationssex piger har, lige så forskellige meninger har fyre også om det.

Så spørg ham, hvad han synes, er det noget kan godt kan lide, eller er det bare et big no go?

Har du selv lyst til at have sex, når du har menstruation, så lad være med at spørge din fyr, om det er noget for ham, når det er den tid på måneden. Spørg ham en dag hvor I griner og har det sjovt sammen. Så kan du spørge om det er noget for ham. I og med, at du ikke foreslår, at det er noget, I skal prøve nu, så har han ligesom lidt tid til at tygge på det.

Hvis han udbryder oh hell no med det samme, så skal du altså ikke tro, at han er evigt afskrækket – det kan være han bare lige skal bruge lidt tid til at vænne sig til tanken.

Måske han siger nej, selvom han rent faktisk har lyst, fordi han er usikker på, hvad du virkelig tænker om hans sande svar. Eller også siger han nej, fordi han synes, det er det klammeste i verden. Prøv at læg mærke til, hvad han så gør den dag, hvor du rent faktisk har menstruation. Ligger han sig en meter fra dig  i sengen, og kysser dig godnat, for så at lægge dig til at sove, eller lægger han alligevel lidt op til sex? Så prøver han sku nok at sende et signal. Et signal om, at han vil knalde nu – også selvom det inkluderer lidt blod.

Et lille tip! Husk et underlag, hvis I ikke gør det i badet. Et stort sort håndklæde bliver lige pludselig mere end guld værd.

Mere om