Dette er årsagen til, at sex er vigtigt for jeres forhold

Sex er vigtigt for forholdet af én helt speciel grund

author
Rebeca Pons

Det er meget forskelligt fra par til par, hvor meget sex de dyrker. Det er også meget normalt at have perioder i sit forhold, hvor I dyrker mere eller mindre sex end normalt. Der er intet underligt i, at I først knalder som kaniner og senere hen har perioder, hvor I ikke har lige så meget lyst. Men én ting er sikkert: Sex er vigtigt for forholdet. Det er der faktisk flere grunde til …

[banner]

Sex er jo tydeligvis meget fysisk, men det påvirker jer også psykisk, når I dyrker sex. Når I dyrker sex, vækker det nemlig en stærk følelse hos jer begge. Hvilket betyder, at I føler jer nyforelskede igeni det øjeblik I knalder. Og det er altså med til at gøre jeres forhold stærkere.

Ifølge sexologen Dawn Michael er det vigtigt, at I holder jeres sexliv i live, ellers risikerer I, at I glider fra hinanden. Når I ikke dyrker sex, risikerer I nemlig, at I føler jer afvist og forsømt – hvilket begge er følelser, der kan æde et forhold op. Det vil nemlig resultere i, at I stille og roligt lægger afstand til hinanden.

Sex er vigtigt for forholdet

Når I er intime sammen, knytter I helt automatisk et bånd til hinanden, der er sundt for jeres forhold. Det vækker simpelthen følelserne hos jer, når I dyrker lagengymnastik. Sex gør, at både du og din kæreste føler jer ønsket og eftertragtet – ja endda vigtigere end alle andre. Det differentierer jeres forhold fra at være et venskab, hvilket er med til at gøre, at I holder i længden.

Følelsesmæssig nærhed

Der opstår en følelsesmæssig nærhed under sex, der kan være lige så vigtig for jer som den fysiske fornøjelse, som sex jo selvfølgelig også skal handle om. Men sex er også vigtigt for jeres forhold, fordi det er med til, at I kan lære hinanden bedre at kende – jeres grænser, jeres lyster. Det lader jer blive sårbare, hvilket skaber en intimitet, du kan have sammen med din kæreste.

Så som du nok kan høre – jo mere sex I dyrker, jo bedre er det for jeres forhold. Klar, parat, knald!

Kilde: EliteDaily