Dette er de bedste blowjobstillinger, der findes

Der findes mange gode blowjobstillinger

author
Rebeca Pons

Af alle de seksuelle aktiviteter, der findes, er oralsex nok det, der kan være mest irriterende. Du får ikke supermeget ud af det selv, og du får ondt i enten knæene, kæberne eller nakken – eller endda alle tre steder på en og samme tid. Det er ikke særlig fedt. Det er ikke, fordi du hader at give blowjobs, for så havde du bare ikke gjort det, men du elsker at tilfredsstille ham. Men der er ikke nogen grund til at gøre det sværere for dig selv end nødvendigt. Derfor har vi lavet en lille guide til dig, hvor du får de bedste blowjobstillinger. Vi ønsker jo ikke, at du kommer til skade, vel?

Læs også: 7 af de værste ting ved et blowjob, som man burde snakke lidt mere om

[banner]

Få ham til at sidde overskrævs

Læg dig på ryggen, og placer en pude under hovedet, så du ligger med hovedet oppe. Hvis han så sætter sig overskrævs, så kan du nemt give ham et blowjob, uden at du får ondt nogen steder. Nu er det til gengæld ham, der får ondt i knæene, men det er vist fair, at det er ham, der skal lide lidt for at blive tilfredsstillet.

Biografstillingen

I behøver nødvendigvis ikke være i biografen for at udføre denne. Men hey, slå jer løs! Sofaen derhjemme fungerer dog også helt fint til denne stilling. Stillingen fungerer sådan, at du sidder ved siden af ham og bøjer dig ned over ham fra siden af. Så kan du bare blive siddende der, når du giver ham et blowjob.

Han skal ligge helt ned

Det gode ved, at han ligger helt ned, er, at du har bedre kontrol over, hvor dybt du vil gå. Du kan også selv ligge ned mellem hans ben, hvilket føles meget rart og komfortabelt. Når du selv ligger på maven, vil tyngdekraften automatisk gøre, at dit savl vil falde ned på hans penis, hvilket jo gør hans penis våd – daah! Det er godt for dig, fordi det vil hjælpe dig med at glide op og ned med munden, når du giver ham et blowjob.

69’eren

Hallo, bare fordi du giver et blowjob, betyder det ikke, at du ikke skal have det sjovt også. Derfor er den klassiske 69’er en af de bedste blowjobstillinger. Behøver vi at argumentere mere for det?