Dette sexlegetøj passer perfekt til dig ifølge dit stjernetegn

Godt sexlegetøj hænger ikke på træerne, men her er svaret på, hvilket stykke der passer perfekt til de forskellige stjernetegn

author
Emilia Jacobsen

Det er noget af en jungle, der er derude, når det kommer til sexlegetøj. Men hvis du leder efter noget godt sexlegetøj, er det lige her, du finder det. Du kan nemlig finde præcis det stykke sexlegetøj, der passer til dig. Klik videre, find dit stjernetegn og dit passende stykke sexlegetøj.

LÆS OGSÅ: Dette sted på kroppen skal han røre dig ifølge dit stjernetegn

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Du har en tendens til altid at være lidt moody, og derfor har du brug for masser af komfort og sikkerhed. Det gør også, at det sexlegetøj, der passer bedst til dig, godt må være lidt gammeldags og retro. Det kunne eksempelvis være en fingervibrator.

Finger Vibrator fra Sinful.dk til 119 kroner.

 

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Du er vild med det dristige, det dramatiske og det prangende. Det handler om ego, selvtillid og stolthed for dig, og du kan ret godt lide at være lederen, og så er du vild med guld, fordi solen styrer dit tegn. Derfor er det oplagt, at du får dig en vibratorhalskæde … i guld. Og hvis du synes, det er liiiige i overkanten af et sexlegetøj at være, så er du vist ikke helt løve nok.

Crave Vesper halskæde i rosaguld fra Sinful.dk til 799 kroner.

 

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Du er ret perfektionistisk og kan godt lide at planlægge forud. Du går også ret meget op i renhed og er ret praktisk anlagt. Derfor er et stykke sexlegetøj, hvor du har mulighed for at vælge på forhånd, hvad der skal ske, perfekt for dig. Det skal være noget, du kan stole på, giver dig konsistente orgasmer. Den skal selvfølgelig også være let at gøre ren.

Mini Klitoris Vibrator fra Sinful.dk til 169 kroner.

 

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Du kan godt lide skønhed. Du er meget ligetil og har let ved at blive enig med andre. Du har brug for noget godt sexlegetøj, der er smukt, kønt og gerne overpyntet – noget, der er meget elegant. Denne er jo nærmest en skulptur i sig selv og en investering.

 

Iroha Plus fra Belugi.dk til 714,35

 

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Du er meget følsom og har utrolig meget dybde. Du har altså en tendens til at være ret sensitiv og overraskende nok traditionel, men samtidig kan du godt lide at have magten. Du har faktisk prøvet det meste, og derfor passer et stykke sexlegetøj, der kan det hele, perfekt til dig.

Lelo Picobong Transformer fra Belugi.dk til 551,85 kroner.

 

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Du er faktisk lidt kaotisk af sind, du elsker at rejse, og så søger du konstant ny viden. Du er vild med at opleve en helt masse, og du er meget selvstændig. Hvorfor ikke vælge noget godt sexlegetøj, der er let at rejse med?

Læbestift vibrator fra Sinful.dk til 89 kroner.

LÆS OGSÅ: Diskret sexlegetøj, som ligner noget uskyldigt

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Du arbejder hårdt, er seriøs, praktisk og finder dig ikke i noget. Nogle stenbukke er ret sparsommelige og går meget op i høj kvalitet. Du skal have noget, der er til at stole på og gerne med høj fart, så du kan komme tilbage til arbejdet.

Magic Wand Vibrator fra Sinful.dk til 499 kroner.

 

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Du kan godt lide at eksperimentere og tiltrækkes af det unikke og uventede. Du skal helst have noget, der er lidt anderledes eller usædvanligt. Derfor er det eneste rigtige for dig en butt plug.

Fun Factory Butt Plug fra Belugi.dk til 155,35 kroner.

 

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du, at det gør ondt under analsex

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Du er underdanig, åben og ikke så nøjeregnende. Du er meget ligetil. Derfor er det perfekte sexlegetøj for dig et ultimativt bondage sæt. Så kan du nemlig rigtig udleve din underdanighed.

Bondage sæt fra Sinful.dk til 399 kroner.

 

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Du er meget impulsiv, og du kan lide at tage initiativ. Du kan faktisk også være lidt selvoptaget en gang imellem. Du er stærk og har noget dominans over dig. Hvis du skal have tilfredsstillet dit behov for magt og dominans i en seksuel sammenhæng, så skal du have fat i noget godt sexlegetøj som en pisk eller en flogger.

Flogger fra Sinful.dk til 129 kroner.

 

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Du er meget sensuel og er vild med en god stemning og dertilhørende god mad. Du vil højst sandsynlig være ret vild med noget, der føles godt mod huden. Det bedste sexlegetøj for dig skal imitere følelsen af oralsex. Det vil din sensuelle side virkelig sætte pris på.

Satisfyer Pro Penguin fra Belugi.dk til 269 kroner.

 

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Du er intellektuel og meget nysgerrig. Du har brug for noget interessant og usædvanligt. Faktisk har du brug for noget godt sexlegetøj, der har masser af muligheder. Det får du i dette stykke legetøj, hvor du virkelig får noget for pengene, for du har masser af muligheder for selv at styre vibrationer, hastigheder og så videre.

We-Vibe Nova fra Belugi.dk til 616,85 kroner.

 

Kilde: Womenshealthmag