Annonce

Dette siger din yndlingssexstilling om dig

Dette siger din yndlingssexstilling om dig. Foretrækker du for eksempel Doggy-style, kan du lide at være i kontrol.

author
Shero

”Du er, hvordan du har sex”. Din yndlingssexstilling er noget, du foretrækker i en meget intim situation, så det siger også meget om dig som person generelt.

Sammen med Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, præsenterer vi derfor fem sexstillinger, der siger utrolig meget om din personlighed. Hvis du er en ”vild” elsker i sengen, elsker du nok også vildskab i din hverdag – og er du en kærlig person, vil du være mere til de intime sexstillinger.

 

Sådan er du ifølge din yndlingssexstilling

1 Cowgirl

Er du vild med at sidde øverst, elsker du også at have kontrollen. Og så har du ikke noget imod at arbejde hårdt for en god oplevelse. Sådan har du det generelt i dit liv, hvor du gerne arbejder lidt over for at afslutte jobbet med stil.

Du har selvtillid, og det kan ses. For du får opmærksomhed, hvor end du går hen. Denne kontrol og selvtillid gør også, at du aldrig er bange for at sige, hvad du vil. Og det har fordele både i sengen, på scenen, i klasselokalet og på jobbet.

2 Den dyriske Doggy-style

Det dyriske og vilde tiltaler dig, fordi du kan te dig lige så tosset, som du vil. I denne stilling undgår du den intime kontakt, men får i stedet en meget stor nydelse. Det er netop essensen af din personlighed. Mens din fyr tror, han har styringen, har han det faktisk slet ikke. For det er dig, som styrer showet.

Du kan godt lide, at andre tilfredsstiller dine behov, mens du kan læne dig tilbage og trække i trådene, som en selvstændig, stærk kvinde.

3 Skeen

Hvorfor springe ud i en masse vanvittige og ubehagelige sexstillinger, når du finder alt hvad du kan lide i skeen? Sådan tænker du sikkert, hvis din yndlingssexstilling er skeen.

Du er helt inde i din komfortzone, elsker nærvær og tæt kontakt. Den afslappede og kærlige stilling afslører, at du er virkelig afslappet. Du behøver ikke gøre noget vildt ud af din hverdag – eller dit sexliv – for alt er helt fint, som det er: Intimt og fyldt med afslappethed.

4 Missionæren

Denne sexstilling er den mest kendte. Og det er der en helt klar grund til. Intimiteten er nemlig det vigtigste, når man har sex i missionærstillingen. Man kan simpelthen ikke undgå at være helt, helt tæt på hinanden og se hinanden i øjnene.

Det viser, at du ikke er bange for forpligtigelse og nærhed. Din personlighed er nemlig venlig og kærlig, hvorfor du ikke ser noget skræmmende i en så inderlig seksuel oplevelse. Du har slet ikke nogen brug for at lave vilde kunstner under eller ovenpå lagnerne – du har det godt med trygge rammer.

5 Stående

Det er ikke det letteste, at have sex stående, og derfor er du langt fra doven. I stedet er du en pige, som ikke har noget imod at tage chancer.

Dette gør dig til en fantastisk elsker, fordi du altid gør en ekstra indsats. Det gør dig meget karismatisk, uanset hvor du befinder dig i verden. Fordi du ejer den.

 

Sådan kan du pifte din yndlingssexstilling op

Vi er alle forskellige, og derfor foretrækker vi også forskellige ting, når vi har sex. Men det betyder ikke, at vi ikke kan udforske de andre sexstillinger – nogle gange skal vi blot have lidt hjælp med på vejen.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Sexlegetøj kan være en god måde at hjælpe lysten på vej, og ofte bliver hele oplevelsen mange gange bedre. Her kan en klitorisvibrator som Fun Factory LAYAspot være en rigtig god måde at skrue op for stemningen på, fordi den er god og nem at bruge i mange sexstillinger. For eksempel i en Cowgirl, kan kvinden holde den på klitoris under sex i stedet for at bruge hænderne. Og i en Doggy-style kan manden så hjælpe med at holde den på. Så er det bare at springe ud i sexstillingerne og nydelsen.”

Annoncørbetalt indhold – Sinful.dk