DETTE stykke tøj skal du have på under sex, hvis du vil have orgasme

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Nogle gange kan det der med at få orgasme faktisk være lidt af en jungle. Men nu viser en hollandsk undersøgelse, at der er ét bestemt stykke tøj, du kan tage på. Det skriver Men’s Health.

Der er ret mange piger, der faktisk har svært ved at få orgasme. Nogle gange handler det om “forkerte” sexstillinger. Andre gange skal der bare lidt vildere metoder i brug.

Men nu er der altså noget, der tyder på, at du faktisk kan gøre dine chancer for at få orgasme større, hvis du har ét bestemt stykke tøj på under sex. Kan du regne ud, hvad det er? Nok ikke. Det drejer sig nemlig om det ellers ret udskældte stykke tøj, der ALDRIG bør finde vej til soveværelset, når der er sex i luften: sokker. Ja. Vi ved det godt. Det lyder måske liiidt usexet. Men det behøver det faktisk slet ikke at være. Og særligt ikke, når det handler om, at det giver dig de bedste muligheder for at få orgasme.

Læs også: 5 tips til at komme flere gange under sex

Hvorfor kan man få orgasme med lige DET stykke tøj?

I første omgang ville forskeren bag den hollandske undersøgelse finde ud af, om temperatuen i soveværelset betyder noget, når kvinder gerne vil have orgasme. I begyndelsen var det kun halvdelen af kvinderne, der faktisk var i stand til det … Men forskerne fandt ud af, at kvinderne faktisk frøs om fødderne. Og det gjorde altså, at de ikke kunne slappe 100 procent af under sex. Derfor skulle de naturligvis tage sokker på for at undgå at fryse om fødderne. Og lige pludselig var hele 80 procent af kvinderne så i stand at nå klimaks.

Læs også: SÅ få mænd får faktisk orgasme

Kan man altid få orgasme, hvis man tager tøj på?

Nej. Man kan ikke heeelt stille det sådan op. I bund og grund handler det om, at man skal have det godt og være afslappet under sex. Sådan gælder det for mange. Og hvis man fryser, kan det nogle gange godt være lidt vanskeligt at give sig helt hen – her kan det naturligvis hjælpe med et par varme sokker.
Hvis du vil give dig selv de bedste muligheder for at få orgasme, skal du sørge for, at du er et sted, hvor du er tryg. Sørg også for, at selve situationen er tryg. På den måde kan du slappe bedre af og nyde det hele meget mere. Og så vil du måske opleve, at du får en orgasme.

Læs også: Sexstillinger fra A til Z: Hvis du kender 15 ud af 26 stillinger, kan du kalde dig for ‘sexpert’