Disse 5 sexdrømme er helt almindelige, og det har en særlig betydning, hvis du har dem

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Måske kender du følelsen af at vågne op og føle dig lidt forvirret over den drøm, du netop har forladt. Det sker ofte, hvis du har en af de der sexdrømme, der virker helt off i forhold til virkeligheden. Du kan nærmest blive helt chokeret og fuld af skam. Men der er altså ingen grund til at blive flov – bare fordi du drømmer, at du har sex med nogen, betyder det ikke, at virkeligheden forholder sig sådan, at du rent faktisk ønsker at have sex med den person. Men derfor kan det være en god idé at bruge lidt energi på at finde ud af, hvorfor du har haft en sådan drøm.

Læs også: 4 drømme, der indikerer, at dit forhold måske er dårligt

1 Sex med en kollega

Hvis du drømmer, at du har sex med din kollega, er det ikke nødvendigvis, fordi du ønsker det i virkeligheden. Det kan derimod betyde, at du ønsker at ‘låne’ en din kollegas gode egenskaber. Find ud af, hvad det er, du ønsker at overføre til dig selv fra den kollega. Er hun eller han den dygtigste sælger i afdelingen? Måske chefens favorit? Et struktureret teammedlem? En eller anden egenskab, som denne person besidder, er du i hvert fald interesseret i.

2 Sex med din chef

Sexdrømme, der involverer sex med din chef, kan være meget gænseoverskridende. Men i virkeligheden har de meget med dominans og magt at gøre. Husk, at sexdrømme ofte ikke har noget med lysten til sexpartneren at  gøre, men oftere handler om deres egenskaber.

3 Sex med en kendt

Har du haft lækre sexdrømme om Ryan Gosling? Det kan være, du prøver at drage sammenligning til en af de film, han medvirker i for at optimere din tilværelse. Overvej, hvilken tanke der opstår først, når du tænker på denne kendte person. Kan det være, at den film, vedkommende er med i, spiller en relevant rolle for dit liv lige nu? Altså, det behøver ikke at være filmen som sådan, men måske temaet i den. Prøv at tænke lidt over det. Måske er der noget med den kendte person fra din sexdrøm, du identificerer dig med. Eller også synes du bare, han er mega fræk – det kan altså også være en mulighed …

Læs også: DET betyder det, når du drømmer, at du slår op med din kæreste

4 Sex med en fremmed

At drømme, at du har sex med en fremmed, kan være både pirrende og spændende. Det kan næsten føles, som om det er vores soulmate, der kort dukker op i en sådan drøm. Dog forholder det sig ikke helt sådan.

Drømme, hvor du har sex med en fremmed, betyder, at du associerer dig med vedkommenes træk. Er det for eksempel en kvinde, du har sex med, kan det være, du forsøger at opnå og udstråle de mere feminine sider af dig selv.

5 Sex med en ekskæreste

Puuha. Det kan være tungt at vågne op fra sådan en drøm. Især fordi det sker, at vi drømmer om ekskærester, vi ikke har været sammen med i årevis. Årsagen til, at du har sexdrømme om din eks, kan være, at du trænger til lidt mere spænding i dit nuværende sexliv.

Hvis du drømmer om sex med en eks, der knuste dit hjerte, kan det betyde, at du endnu ikke har ladet dig selv komme over ham. Det er en stor indikator på, at du ikke er færdighelet efter jeres breakup. Du skal lytte til den slags drømme og forsøge at fokusere på at komme fremad i livet.

Læs også: 10 OVERRASKENDE grunde til, at du drømmer om din ekskæreste

Kilde: menshealth