Disse sexstillinger forhindrer dig i at få orgasme

sex uden orgasme er normalt, men nogle stillinger kan gøre det næsten umuligt at få orgasme

author
Søs Lytjohan

Det er ikke, fordi man altid har sex for selv at blive tilfredsstillet – det kan også være for at glæde den anden eller for at hygge sig. Og det er heller ikke altid, at der skal en orgasme til, før du føler dig tilfredsstillet. Men nogle gange vil man bare virkelig gerne have en orgasme. Og så er det da ret nederen at finde ud af, at de stillinger, I har gang i, er supersvære at få en orgasme i. Og nu gider du ikke længere at have sex uden orgasme.

Langt de fleste piger har svært ved at få en orgasme uden klitoris bliver stimuleret. Faktisk kan det være helt umulig for nogen. Men er du ikke en af dem, så er det da bare med at give den gas i de stillinger, du bedst kan lide. Hvis du er en af dem, der har svært ved at få orgasme ved almindelig ind-og-ud-sex, så læs videre.

Læs også: Det BEDSTE trick, der giver dig orgasme på under 3 minutter

Sex uden orgasme er helt normalt, men endnu mere normalt i disse stillinger

Den omvendte Cowgirl

Du sidder dér og giver den gas, og din fyr elsker udsigten. Jep, han nyder at se din røv bevæge sig op og ned. Og er han heldig, kan han også se sin stive diller dukke op-forsvinde-dukke op-forsvinde og så videre. Men får det dig til at komme?

Ikke hvis du har brug for at få opmærksomheden drejet mod din klitoris. Og i denne stilling må du tage sagen i egen hånd, hvis du ikke vil have sex uden orgasme.

Doggystyle

Det er en af de mest dyriske stillinger, og han føler sig som en rigtig mand. Han kan også lide at have muligheden for at styre showet og komme ud over din ryg og røv – hvis det er det, han har lyst til. Men hvad med dig? Du kommer ikke, med mindre din klit får lige så meget opmærksomhed, som hans diller får.

Hvis du selv vil give dig den opmærksomhed, kan du sætte den ene albue i madrassen og holde balancen på den, mens din anden hånd gør arbejdet. Er han lidt voldsom, kan det være svært at holde balancen, og så skal du bare bede ham om det. Det vil han vist heller ikke have noget imod.

Missionæren

Stillingen er fyldt med nærvær, men det kan være rigtig svært at give din klitoris den opmærksomhed, den fortjener.

Ryk lidt rundt på den traditionelle stilling. Hvis han sætter sig op på sine skinneben og trækker din numse op til sig, kan han også give din klitoris opmærksomhed. Ikke tosset.

Skeen

Den er hyggelig, og den er dejlig, og man kan have sex i denne stilling, selvom begge er megatrætte eller har tømmermænd. Ulempen er bare, at der er zero nydelse til din klitoris.

Heldigvis er det nemt for dig at flytte din ene hånd sydpå – ellers er det også nemt for ham at rykke hånden derned. Måske I kan skiftes lidt?

Kilde: Womenshealthmag