Disse ting kigger piger ALTID efter hos fyre

Var du klar over, at mange faktisk synes, at disse tre ting er tiltrækkende hos fyre? Bliv klogere her.

author
Anja Bruneskjold

Du ved måske allerede, hvad der får dig til at virke mere tiltrækkende. Men hvad synes du egentlig er tiltrækkende hos fyre? Det er ikke unormalt, hvis du rigtig ofte oplever, at du faktisk bliver tiltrukket af bad boys. Men der er altså også nogle andre ting, du synes er tiltrækkende hos fyre – ting, du måske slet ikke er klar over, at du kigger efter. Se bare, hvad Men’s Health skriver.

Hvad er mest tiltrækkende hos fyre?

Har du overvejet, hvad der er det allerstørste turn off i sengen? Ja, det har du temmelig sikkert. Men har du så OGSÅ overvejet, hvad du synes, er det mest tiltrækkende hos fyre? Ikke kun i sengen – men sådan helt generelt? Egentlig er det ikke sikkert, det er noget, du sådan direkte har tænkt over. Måske ligger det simpelthen bare i din underbevisthed.
Mange piger er vilde med overarme, muskler og skuldre. Og det er altså laaangt fra alle piger, der tænker over det.

Wendy Walsh er ekspert i sex og forhold, og hun forklarer, at kvinder helt ubevidst kigger efter en mand, der kan beskytte dem, passe på dem og generelt sørge for dem. Og her er det altså det fysiske, kroppen, som en pige kigger på.

Læs også: 6 komplimenter, du skal give din kæreste

Smil er også tiltrækkende hos fyre

Det er nu ikke kun dele af mandekroppen, vi piger kigger på. Nej, vi kigger faktisk også på hans ansigt. Og her er der også nogle helt særlige ting, vi går efter, når vi skal vælge en partner. Vi kigger simpelthen efter tegn på, om fyren er intelligent og venlig. Og det kan jo virkelig være meeeget individuelt. Men måske KUNNE man også have en mistanke om, at de fleste piger synes, at et skønt smil faktisk er noget af det mest tiltrækkende hos fyre.

Læs også: 7 kvinder afslører, hvad de tænker på, mens de onanerer