Det betyder det, hvis du drømmer, at du har sex med din eks

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde prøvet at drømme, at du har sex med ekskæresten? Bare rolig – det er heeelt normalt. Men det betyder måske også noget helt særligt. Det skriver The Sun.

Der kan naturligvis være flere forskellige årsager til, at du drømmer om din ekskæreste. Og det behøver altså SLET ikke at betyde, at du endnu ikke er kommet dig over ham eller hende.
Hvis du har en ny kæreste, betyder det heller ikke, at du skal droppe vedkommende for i stedet at finde sammen med din eks igen. Så er dét på plads.

Men en ting er, at man drømmer om sin fortid – og sin ekskæreste. En anden ting er, at man ligefrem drømmer, at man har sex med ekskæresten. Hvad kan det mon betyde?

Læs også: DET betyder det, når du drømmer, at du slår op med din kæreste

Hvad betyder en drøm om sex med ekskæresten?

Det er helt normalt at drømme, at man har sex med sin eks. Faktisk er det en af de mest almindelige drømme, når man taler om at drømme om noget, der er meget intimt. Du kan naturligvis også drømme om at have sex med en veninde, med din chef eller en helt fremmed. Men drømme, som handler om sex med ekskæresten, er altså VIRKELIG almindelige. Du kan altså saaagtens tørre sveden af panden. Pheeew!

Hvis det er længe siden, at du og din ekskæreste har været sammen, handler drømmen højst sandsynligt IKKE om ham eller hende. Det handler mere om, hvad ekskæresten repræsenterer for dig. Måske var din ekskæreste din første kærlighed? Og den første kærlighed er ofte forbundet med spænding og vilde følelser. Måske er du i et forhold nu, hvor du mangler den følelse? Det er meget forskelligt, hvad det betyder. Men hvis du prøver at tænke over, hvad din ekskæreste repræsenterer, så vil du måske kunne finde en forklaring.

Læs også: Derfor er det GODT, hvis du har sex med din eks