God i sengen

Sex

Sådan ved du, om han synes, du er god i sengen

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den august 23, 2016

Nogle stillinger kræver lidt fleksibilitet og udholdenhed, og vi kender vist alle, at vi samtidig ligger og tænker over, om det overhovedet er godt for ham. Du tænker ‘Er jeg god i sengen?’. For stønner han ikke uanset hvad? Og de kommer jo også næsten altid.

Det er ret frustrerende, men hvis du ved, hvad du skal kigge efter, kan du faktisk godt lure, om han kan lide dine moves.

Han knytter sine hænder og tæer

Ja, det lyder måske lidt småtosset og nok ikke lige det første, du lægger mærke til, men ikke desto mindre er det et godt tegn. Han knytter sine hænder og tæer, når han er meget tændt, og når han kommer. Hvis du vil have, at han skal nyde det lidt længere kan du jo bare trække tiden lidt, når du kan se, at de bliver knyttet.

Han gengælder tjenesten

Når du har gjort noget, der har fået hans tanker til at forsvinde, vil han gerne gøre noget dejligt for dig også. Hvis han giver sig god tid til at tilfredsstille dig, er det et tegn på, at han synes, du fortjener noget, der er lige så godt, som det du gjorde ved ham. Der er vist tale om en win win-situation.

Han siger det med kropssproget 

Kropssproget har stor betydning i vores hverdag, når vi snakker, griner, diskuterer og flirter. Har I haft sex, og han bliver ved med at flirte med dig og røre ved dig, så vil han have mere. Og jo mindre han kan holde fingrene fra dig, jo bedre. Hvis han undgår øjenkontakt og vender sig væk fra dig, er det ikke et godt tegn.

Han siger, det var godt

Jo jo, men det kan man selvfølgelig også sige uden at mene det. Det er måden, han siger det, du skal lægge mærke til. Hvis det er med stor tilfredshed, et smil og en glad stemme, er du ikke i tvivl om, at han er mere end tilfreds. Så tænker han nok “Du må gerne gøre præcis det sammen igen – snart”.

Han lærer nye tricks

Hvis han er vild med det, du gør i sengen, kan han sagtens finde på at udvide sine skills i soveværelset. Han vil gerne vise, at han også kan tilfredsstille dig på flere måder. Du skal altså ikke blive bange for, at han har lært nye tricks ude i byen af en aller anden dulle – han vil bare gøre noget godt for dig.

 

Mere om