5 ting, der afslører, hvad han synes om dig i sengen

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Du har helt sikkert prøvet det. Du ligger i sengen med en ny fyr. I skal have sex. I går i gang. Men hvad synes han egentlig om det, I har gang i? Måske ligger du og overvejer, om du overhovedet er god i sengen. Men det er der altså i virkeligheden slet ikke noget, der hedder. Selvom han for eksempel ikke lige stønner, kan han altså sagtens synes, det føles supergodt at have sex med dig. Og hvis ikke … Så er det altså ret sandsynligt, at I måske bare ikke passer sammen seksuelt. ELLER! Måske skal I bare lige finde ud af, hvordan I to skal gøre det sammen. I har måske begge to været vant til noget andet …

Måske disse ting alligevel kan gøre dig klogere ..?

Læs også: 10 fyre afslører de skøreste ting, de elsker ved pigers udseende

1 Han knytter sine hænder og tæer

Det lyder måske skørt. Og det er altså heller ikke en garanti for hverken det ene eller andet. Men … Ofte ER det altså et godt tegn. Når fyre er supertændte, kan de nemlig godt komme til at knytte både hænder og tæer. Og selvom det i virkeligheden ikke handler om, om du er god i sengen eller ej, så kan han i hvert fald nok reeet godt lide at have sex med dig, hvis det her sker.

2 Han gengælder tjenesten

Hvad er det perfekte blowjob? Yes, det er naturligvis virkelig individuelt, hvad man synes. MEN! Hvis du for eksempel har givet ham et blowjob og han “gengælder” det på en eller anden måde, så var det nok ikke helt skidt.

Læs også: SÅ lang tid skal et blowjob vare ifølge fyre

3 Han flirter med dig bagefter

Hvis I lige har haft sex, kan det være smart at lægge mærke til hans kropssprog – det afslører nemlig ret tydeligt, hvad han synes om dig og jeres sex. Griner han? Flirter han? Bliver han ved med at røre ved dig? Så vil han højst sandsynligt gerne have ENDNU mere af dig. Og det er jo et ret godt tegn.

Læs også: Disse ord skal du sige højt, hvis du vil have et bedre sexliv

4 Han synes, det var fantastisk

Det KAN godt være, at han giver udtryk for, at det var fantastisk at have sex med dig, selvom han egentlig ikke mener det. Men hvorfor skulle han dog det? Det er der jo INGEN, der får noget ud af. Men for at være helt sikker kan du måske se, om du kan lure, hvad han i virkeligheden synes, hvis du lytter til hans stemme. Lyder den oprigtig tilfreds og afslappet? Ser han glad ud, mens han taler? Jep – han elskede det.

5 Han gør alt for at tilfredsstille dig

Hvis han er vild med det, du gør i sengen, vil han højst sandsynligt selv gøre sig ekstra umage. Han ønsker jo også, at det hele skal være superfedt for dig. Du kan altså nok godt forvente, at han gør alt, hvad han kan, for at du skal blive tilfredsstillet. Yay!

Læs også: Sådan kan din kæreste give dig orgasme, selvom han ikke er hjemme