Elsker du denne type tabusex? Så har du det BEDSTE sexliv

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Kan man overhovedet sige, at der er noget, der er tabusex? Det er der ifølge en undersøgelse noget, der tyder på. Og det viser sig da også, at de personer, der elsker netop DENNE type sex, faktisk er de mest tilfredse i soveværelset.

Læs også: Denne ALVORLIGE ting ødelægger dit sexliv

Det lader til, at der er noget, der kategoriseres som “almindelig” sex – og noget, der kategoriseres som tabusex. Det er måske liiidt svært at vurdere, hvad der er almindelig sex, og hvad der er tabusex. Men i denne undersøgelse lader det til, at tabusex er noget, der for eksempel involverer bondage, dominans og sadomasochisme.

Hvis du ikke vant til disse begreber, kan det måske lyde lidt crazy. Men det behøver det faktisk på ingen måde at være. Og selvom det er noget, som mange mener er tabusex, så er der altså samtidig en hel del mennesker, der ELSKER det. Og det er altså også dem, der efter signende skulle være ret så tilfredse med deres sexliv.

Læs også: Kinky sex: 5 ting, du IKKE vidste, du ville elske

Der var 266 personer med i den italienske undersøgelse, 141 mænd og 125 kvinder. Det blev ret hurtigt tydeligt, at de personer, der var til den type sex, som nogle mener er tabusex, generelt var mere tilfredse med deres sexliv – sammenlignet med personer, der var mere til “almindelig” sex. De personer, der for eksempel var vilde med at dominere, eller lade sig dominere, bekymrede sig mindre end andre, når der stod sex på menuen. Og samtidig forklarede de, at de generelt var RET tilfredse med deres sexliv.

Læs også: 3 skøre sexfantasier, som ALLE har

Vil du spice dit sexliv op?

Nogle gange kan sexlivet godt blive lidt trivielt. Og særligt, hvis man har været sammen med den samme partner længe. Måske skulle I prøve noget nyt i soveværelset? Der er flere grunde til, at spanking kan være sjovt at prøve. Men der findes naturligvis også andre ting, du og din partner kan gøre, hvis I gerne vil spice sexlivet lidt op.

Læs også: Sexet bucket list: 20 frække ting, du skal prøve med kæresten