En fyr fortæller: DET skete der, da jeg blev fanget i at fake en orgasme

Har du spurgt dig selv: Kan en fyr fake en orgasme? Så læs med her!

author
Anja Bruneskjold

Kan en fyr fake en orgasme? Ja, det kan han. Og det gør han. Denne fyr har fortalt til Women’s Health, hvad der skete, da han blev fanget i at fake orgasmer.

Der er højst sandsynligt mange flere fyre, der faker orgasmer, end du lige er klar over. Så nej, det er altså IKKE kun piger, der gør det.

Hvordan kan en fyr fake en orgasme?

En fyr, Scott, fortæller om, hvad der skete, da hans date, Morgan, fangede ham i at fake. Morgan troede måske ikke, at det var muligt for en fyr at fake en orgasme. Men det var altså det, Scott gjorde.

Det var ikke, fordi han som sådan havde PLANLAGT det. Og egentlig var det langt fra første gang, at Scott havde faket en orgasme. Det skete for eksempel ofte, hvis han havde fået for meget alkohol – så kunne det godt være liiidt svært at få stiv penis. Men også fordi hans medicin mod depression gjorde det svært at have sex.

Scott og Morgan brugte kondom – men Morgan lagde faktisk ikke mærke til det, når der ikke var sæd i kondomet, efter de havde haft sex. Selvom en fyr ikke ALTID får sædafgang, når han får orgasme, så var det alligevel det, der en dag afslørede Scott.

Læs også: 3 skøre sexfantasier, som ALLE har

Svært at tale om …

Nogle gange kan det godt være supersvært at tale om svære emner med sin partner. Også selvom det virkelig ikke burde være sådan. Men det var altså sådan, Scott havde det. Og derfor ville han ikke fortælle Morgan om sine udfordringer i sengen.

Men da Morgan fornemmede, at Scotts orgasmer ikke var heeelt ægte, spurgte hun ham direkte. Og så kunne han altså ikke løbe fra det længere. Det var rigtig nok. Og hun blev ked af det – og følte det var hendes skyld. Det var da ikke, og da Scott fik sat hende ordentlig ind i tingene, gik det hele da også meget bedre. Hun satte nemlig VIRKELIG stor pris på, at han nu var ærlig. Og det hjalp dem til at tale en masse om de ting, der nogle gange kunne være lidt svære i forbindelse med sex.

Det er altså virkelig vigtigt at tale med hinanden om svære ting – OGSÅ i forbindelse med sex. Kan en fyr fake en orgasme? Ja. Og der er temmelig sikkert en grund til, at han gør det. Tal om det! Spørg ham stille og roligt. På en pæn måde. Og fortæl ham, at du ikke bliver vred. Alting vil blive lettere, når I har talt om tingene. Og det vil stensikkert også bringe jer tættere sammen.

Læs også: 6 små ting, der styrker dit parforhold