Par, der bruger DENNE ting i soveværelset, har det bedste sexliv

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Det er RET individuelt, hvad man kategoriserer som det bedste sex. Så kan man virkelig sige, at der er nogle par, der har det bedste sexliv? Ja, det kan man. I hvert fald, hvis man skal tro på en undersøgelse om, hvilke par der har det bedste sexliv. Det skriver Your Tango.

Læs også: 5 ting, der kan gøre jeres sexliv lidt bedre

Så hvad giver det bedste sexliv?

Har du regnet ud, hvilken ting man skal bruge, for at få det bedste sexliv? Det handler om glidecreme. En række sexforskere på Indiana University i USA brugte 2453 kvinder til at udføre deres undersøgelse om glidecreme. I løbet af fem uger måtte kvinderne kun have sex, hvis de brugte glidecreme. Kvinderne måtte bruge seks forskellige slags glidecreme, der både var vandbaserede og silikonebaserede. Og de SKULLE altså bruge glidecreme ved alle seksuelle øjeblikke – også ved onani.

Kvinderne skrev deres oplevelser ned i en sexdagbog, som forskerne gennemgik, efter de fem uger var gået. Og resultaterne var slående: Onani, vaginal sex og leg med sexlegetøj blev MEGET bedre, når kvinderne brugte glidecreme. Og når det kom til analsex, fungerede det bedst med vandbaseret glidecreme.

Udover ved analsex var der altså ikke en endegyldig sandhed i forhold til, hvilken type glidecreme der var bedst. Men fælles for næsten alle kvinderne var altså, at glidecreme gjorde deres sexliv betydeligt bedre.

Glidecreme kan især være godt, hvis du for eksempel får ondt under sex. Det kan nemlig hurtigt blive en smertefuld affære, hvis du ikke er våd nok. Et andet godt tip er at bruge glidecreme, hvis du skal have sex lige efter, at du har været i bad. Det varme vand gør nemlig, at din vagina kan have lidt sværere ved at blive våd.

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme