Er det her i virkeligheden VERDENS bedste sexlegetøj?

author
Anja Bruneskjold

Det der med sexlegetøj kan altså nogle gange godt være lidt af en jungle. Og så er det altså ligegyldigt, om du skal bruge sexlegetøj sammen med kæresten, eller om du skal bruge det alene. Men måske er der et bestemt stykke sexlegetøj, der er verdens bedste ..? Ifølge en anmeldelse af en bestemt vibrator er der i hvert fald noget, der tyder på, at noget sexlegetøj er MEGET bedre end andet. Det skriver Tyla.

Læs også: 5 SUPERnemme tips til multiorgasmer

En kvinde har lavet en meget detaljeret anmeldelse af en helt bestemt vibrator solgt på Amazon. Anmeldelsen er faktisk SÅ detaljeret, at salget af vibratoren er gået helt amok. Folk kan altså slet ikke lade være med at klikke vibratoren hjem …

En orgasme, der aldrig sluttede

Selvom vibratoren i forvejen havde gode anmeldelser, var kvinden alligevel lidt skeptisk på den lave pris. Men de cirka 300 kroner viste sig hurtigt at være det hele værd:

“Nogle af mine venner havde for nylig købt vibratoren og fortalt mig om dens power. Jeg var blevet advaret om at skulle tage hele dagen fri, få masser af væske og lave nogle strækøvelser. Jeg tænkte, de var nogle drama queens.”

Læs også: 5 fyre afslører: Dette er det bedste sexlegetøj til sex med kæresten

Men det viste sig hurtigt, at det VAR verdens bedste sexlegetøj, hun havde bestilt. Hun skrev i hvert fald i sin anmeldelse, at hendes ben “stivnede ligesom med den type geder, som besvimer, når de bliver bange”. Og hun fortsatte:

“Jeg er aldrig kommet så hurtigt i mit liv før. Jeg squirtede, og det har jeg ALDRIG gjort før. Jeg prøvede febrilsk at slukke for den, men jeg endte med bare at ramme alle mulige knapper, så jeg i stedet skruede op for styrken […] Jeg kom igen og igen. Jeg er ret sikker på, at jeg nærmest forlod min egen krop. Det var en orgasme, der bare aldrig sluttede […] Jeg rystede i fem minutter og kunne ikke komme ud af sengen. Jeg lå bare og stirrede op i loftet. Jeg var helt udmattet og prøvede bare at huske, hvad jeg hed, og hvilket år det var.”

Kvindens anmeldelse var lang – dette er bare NOGET af den. MEN! Noget kunne da godt tyde på, at denne vibrator ER verdens bedste af slagsen.

Læs også: Dette sexlegetøj passer perfekt til dig ifølge dit stjernetegn