Er det her virkelig en ny sextrend blandt piger

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der er naturligvis flere ting, I kan gøre i soveværelset, som gør jeres sexliv ENDNU bedre, end det er i forvejen. Men har du mon hørt om denne sextrend, som måske særligt piger tager til sig? Altså, den sextrend, der handler om selvkærlighed ..? Firmaet Ann Summers, som blandt andet sælger sexlegetøj og sexet undertøj, har spurgt 400 ‘sexperter’ om, hvad DE tror, den næste sextrend bliver. Det skriver Mirror.

Læs også: 4 nye vaner, der VIRKELIG ændrer dit sexliv

Måske tænker du, at en sextrend handler om en ny type sexstilling. Men sådan behøver det altså laaaangt fra at være. Og i dette tilfælde handler det da også om en helt anden type sextrend: en sextrend blandt piger, som har fokus på selvkærlighed. Yes, den er god nok.

Det viste sig hurtigt, at mange af ‘sexperterne’ faktisk mente, at den næste sextrend handler om selvkærlighed. Faktisk var hele 85 procent af de adspurgte enige om, at netop selvkærlighed ville blive den næste populære sextrend blandt piger.

Læs også: 5 PINLIGE øjeblikke, hvor både fyre og piger er blevet fanget i at onanere

Hvad betyder selvkærlighed i forbindelse med sex?

Måske er du ikke heeelt klar over, hvad det der med selvkærlighed og sex i virkeligheden går ud på. Men egentlig handler det altså “bare” om at tage kontrol over og omfavne sin egen seksualitet. Helt praktisk kunne det for eksempel handle om, at piger burde onanere meget mere, end de gør nu ..? Hvis de altså har lyst naturligvis.

Så ja .. Hvis du også i højere grad forsøger at fokusere på at havde det godt under sex, så er du altså med på trenden allerede. Og det der med for eksempel at onanere MEGET mere, end du gør nu, er måske ikke så skidt.
MEN! Egentlig handler det bare om, at piger (og også fyre naturligvis!) bør gøre det, de har lyst til i forbindelse med sex.

Læs også: 4 tegn på, at din kæreste onanerer for meget