Er det virkelig rigtigt, at en fyr kan få orgasme uden udløsning?

Læs om hvorfor fyre får orgasme uden udløsning

author
Annemarie Friis Persson

Du har måske allerede læst, at fyre godt kan fake en orgasme. Det er ikke kun os piger, der kan. Men det er altså nemmere at snuppe en fyr i at gøre det end en pige, fordi hans orgasme oftest kommer med flydende bevis. Hvis ikke den gør det, faker han så? Ikke nødvendigvis. Fyre kan faktisk godt få en orgasme uden udløsning.

Læs også: 9 fyre fortæller om orgasmen, de aldrig glemmer

Orgasme uden udløsning

Det er mere normalt, end du lige går og tror. Altså, en orgasme uden udløsning – især blandt unge fyre. De fleste unge fyre kan nemlig få flere orgasmer på én aften. Ved den første orgasme får han højst sandsynlig udløsning. Men ved den anden, tredje, fjerde, femte og så videre begynder det at knibe. Fyre kan nemlig godt løbe tør for sæd i øjeblikket, selvom de producerer det hele tiden. Det er dog forskelligt, hvornår de løber tør. Det er altså ikke noget, hverken du eller din fyr skal være bekymrede over. Hvis han gerne vil have en orgasme med udløsning, kan I jo vente til næste dag. Så skal han nok have en masse nye, friske svømmere klar til at tage hovedspringet.

Det betyder altså ikke nødvendigvis, at han faker, hvis han ikke får udløsning. Måske han bare er løbet tør. Der kan dog også være andre grunde til, at han får en orgasme uden udløsning. Hans penis kan være blokeret, men det sker heldigvis sjældent. Desuden kan alkohol, stoffer og nogle former for medicin også påvirke hans evne til at “komme” af sin orgasme.

Safety first

Når han ikke får udløsning, er der ikke nogen risiko for, at du bliver gravid, tænker du sikkert. Men det er desværre ikke sådan landet ligger. Har du nogensinde hørt om precum? Der kan sagtens være sæd rundt omkring, selvom I ikke kan se det. Man kan aldrig være sikker på at slippe ubefrugtet fra sex, hvis ikke man har brugt kondom eller et andet præventionsmiddel. Så husk kondom eller anden prævention

Læs også: Alle kvinder kan opnå en sprøjteorgasme: Kræv din