Flere og flere piger oplever denne skræmmende ting under sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

ALLE har oplevet et eller andet akavet under sex. Jo – også dig. Men har du også oplevet noget, der var decideret ubehageligt eller skræmmende? Det viser sig nemlig, at flere og flere oplever stealthing. Men hvad er stealthing egentlig helt præcist? Det forsøger Men’s Health, Independent og en undersøgelse at give et svar på.

Læs også: DENNE type kærestepar har det bedste sex

Hvad er stealthing?

Måske har du allerede hørt om stealthing – men det er jo ikke ensbetydende med, at du ved, hvad det er.
Det handler om, at nogle fyre tager kondomet af under sex. Yes – du læste rigtigt. Tager det af. Uden at sige det. Mens man har sex. Det KAN være, at man er heldig at opdage det, før det er for sent. Men der er altså også bare nogle fyre, der tager kondomet af så smooth, at ingen nogensinde finder ud af det. Eller … I hvert fald først finder ud af det EFTER sexakten.

Det lyder jo ALT ANDET end rart – egentlig er det da bare superskræmmende og ulækkert. Og en ting er, at piger faktisk kan blive gravide – men de kan også få tillusket sig diverse sexsygdomme. Derudover kan man også tale om, hvorvidt stealthing i virkeligheden er en voldtægt – eller i hvert fald en form for overgreb. I Danmark er det endnu ikke ulovligt – og derfor er der heller ingen, der er dømt. Men i Schweiz har en mand fået 12 års betinget fængsel for netop at tage sit kondom af, uden kvinden var klar over det. Og fordi anmeldelserne bliver flere og flere, er der noget, der tyder på, at det nærmest er blevet en trend at narre sin partner på den måde.

Læs også: EN ting du, kan gøre med din kæreste, hvis I vil have et bedre sexliv

Hvorfor sker der?

Det kan virke underligt, at nogle fyre bare tager kondomet af under sex, uden lige at spørge først. Men sandheden er måske, at de ofte ville få et nej, hvis de spurgte. Men HVORFOR vil de overhovedet have det af i første omgang? Noget tyder på, at handler om at kunne mærke mest muligt under sex. Og det er da også rigtigt, at følsomheden ikke er heeelt den samme med kondom. Men altså … Hvis man er enige om at bruge kondom, så kan man ALDRIG nogensinde tillade sig at tage det af uden at lave en ny aftale.

Læs også: Én ting, folk med et dårligt sexliv, ofte har til fælles