Folk, der ser DENNE serie, har mere sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Ja ja. Vi det godt. Det lyder måske superskørt. Men et studie lavet af Match.com viser rent faktisk, at nogle mennesker har mere sex, hvis de ser én bestemt serie. Det skriver Men’s Health i hver fald.

Læs også: 10 film, du kan se på Netflix, der (næsten) indeholder lige så meget sex som en pornofilm

Hvilken serie afgør, om du har mere sex?

Der findes flere ting, der ødelægger dit sexliv, uden du måske er klar over det. Heldigvis er der masser du kan gøre for at spice det hele lidt op. Og måske bør du faktisk kaste dig over én bestemt serie? Det drejer sig naturligvis om vores all time favorite Game of Thrones. Så det er jo altså ikke heeelt skidt.

I et studie kom det frem, at fans af Game of Thrones har mere sex. Yes. Den er god nok. Faktisk viste det sig, at fans af serien har hele 61 procent større chance for at have sex sammenlignet med folk, der IKKE ser Game of Thrones. Det er ikke, fordi chancen er størst, mens serien ruller over skærmen. Det er mere sådan helt generelt, at netop de mennesker har mere sex. Og faktisk har de også 81 procent større chance for at score på en date.

Det er svært at afgøre, hvorfor folk, der ser Game of Thrones har mere sex. Men måske er det bare helt bestemte typer mennesker, der er helt vilde med serien. Typer, der måske altid bare har lidt mere sex end andre …
På den anden side er det jo heller ingen hemmelighed, at Game of Thrones er spækket med sex og nøgne mennesker. Og det KAN jo godt være, at folk, der ser serien, simpelthen bare bliver opstemte og får lyst til sex, når de ser Game of Thrones.

Hvilke serier er ellers gode?

Der findes ret mange serier med sex, du måske burde undgå at se sammen med dine forældre. Der er, som om de fleste RET gerne vil undgå at blive tændte på lige DET tidspunkt. Men måske er det noget, som du og din kæreste vil synes er sjovt? Når I er færdige med Game of Thrones kan I måske gå i gang med en af disse serier?

Læs også: Kan du se disse 13 gysere UDEN af få chok?