Fræk julekalender, du let kan lave til en, der fortjener det

En beskrivelse af en fræk julekalender, du kan lave

author
Emilia Jacobsen

Har du mod på at lave en fræk julekalender? Så skal du prøve denne. Den er nemlig rimelig let både at forberede og udføre. Det kan være, du har en sød kæreste eller måske bare en flirt, der fortjener lidt fræk kærlighed?

Læs også: 5 perfekte drukspil til julefrokosten, du helt klart skal prøve

Fræk julekalender som adventsgaver

Det gode ved en fræk julekalender som denne er, at du ikke behøver at finde på noget frækt HVER dag i december. Den fungerer nemlig blot som en slags adventskalender, hvor det bliver frækt alle fire søndage i advent. Det er altså en helt perfekt fræk julekalender til dig, der har lidt travlt eller er lidt doven.

Det skal du gøre

Vi har gjort det utrolig let for dig. Det eneste, du skal gøre, er at printe hvert hjerte ud for hver søndag i advent og give dem til den heldige. Du kan eventuelt gøre lidt mere ud af hjerterne, når de er printet ud, for eksempel klistre dem på noget pap og pakke dem ind i gavepapir eller hænge dem op på en snor. Gør så, hvad beskrivelsen for hver advent fortæller dig, du skal gøre. Du kan også sagtens se vores beskrivelser som inspiration og altså være endnu mere kreativ selv. Måske endda gøre det mere personligt, for du kender jo din udkårne allerbedst.

Psst! Du behøver ikke gøre tingene på præcis den søndag, hjertet bliver givet. Det skal selvfølgelig passe ind hos jer, så du sætter bare selv dato på, for hvornår de forskellige ting skal ske. Nyd det!

1. søndag i advent: Fræk massage

Du starter med en fræk massage. Og med fræk massage mener vi altså en VIRKELIG fræk massage – en erotisk en af slagsen. Men hvordan bærer man sig liiige ad med det? Det er lettere, end du lige tænker. Først og fremmest skal du skabe den helt rette stemning. Det kræver et mørkt rum med kun dæmpet belysning eller levende lys, sexet musik og lækkert sengetøj. Så skal du også have fat i en massageolie eller glidecreme, du kan bruge. Snup også lige et håndklæde med – det kan jo godt svine lidt.

Smør den heldige godt ind i olien. Start for eksempel med ryggen, og bevæg dine hænder godt op og ned ad den med et sexet tag. Bagefter er det mave og brystparti, du skal massere. Brug langsomme, rolige bevægelser – det er nemlig det, der gør det sexet. Udnyt hele kroppen, det vil sige også ben, fødder og nakke. Gør det frækkere og frækkere ved at bevæge dine hænder omkring mere følsomme og intime steder på kroppen. Masser også gerne dig selv foran personen – dét vil kun gøre det hele endnu frækkere.

Lad massageseancen vare i laaaang tid – se det lidt som ét langt forspil, hvor I til sidst ikke kan holde fingrene fra hinanden.

2. søndag i advent: Dirty toy

Sexlegetøj er ikke blot noget, du kan bruge alene, og derfor er det på programmet i dag. Køb et stykke sexlegetøj, du synes, ser spændende ud – gerne et, I aldrig har prøvet før. Læs op på, hvordan det bruges, og gør dig klar til at introducere det. Det er DIG, der skal have styr på, hvad I skal gøre med det, så brug gerne noget tid på at sætte dig ind i, hvordan det fungerer. Prøv jer frem, og hav det sjovt sammen omkring det.

Få inspiration: 5 fyre afslører: Dette er det bedste sexlegetøj til sex med kæresten

3. søndag i advent: De rigtige steder

Med den tredje gave gælder det om at ramme de helt rigtige steder. Det kræver igen lidt research fra din side, men hvis det er det eneste, du skal forberede, så kan det da næsten ikke blive lettere. Det handler nemlig om erogene zoner, som vi alle har masser af rundt omkring på kroppen. Det er selvfølgelig en gave til en anden, men det kunne være fedt, hvis det kommer til at handle om jer begge to. Derfor skal du altså sørge for at pirre de erogene zoner på din udkårnes krop, men dine egne erogene zoner skal også pirres. Det vil give jer en helt speciel oplevelse at fokusere så intenst på de helt rigtige steder.

4. søndag i advent: Dress up

Har I mon nogensinde prøvet at lege en sexet leg med et frækt kostume sammen før? Ellers kommer I til det nu. Du skal nemlig finde dig et lækkert, sexet kostume, du kan tage på, og så vise dig fra din allerfrækkeste side. Måske har du en idé om, hvad din udkårne kan lide? Det kunne være Catwoman? Eller hvad med en fræk sygeplejerske? Hvis du ikke heeeelt er til udklædning på den måde, kan du iklæde dig en flot sløjfe. Så skal du nemlig pakkes op! Det er da perfekt til julen, hvad?

Et twist

Vil du rigtig gerne give en fræk julekalender, hvor der er gevinst alle 24 dage i december? Men du orker heller ikke helt at forberede det helt store? Så kan du hver dag i december skrive en seddel eller en SMS med en MEGET fræk besked til din udkårne. Herudover kan du jo stadig bruge denne adventskalender, så du samtidig giver fire “store”, frække gaver hver søndag i advent.

Ved du ikke, hvad du skal give kæresten i julegave? Så tjek vores forslag ud til lidt anderledes gaver.