Fyr op for dirty talk, uden det bliver akavet

Hvis du vil være god til dirty talk, har vi de rette tips her

author
Søs Lytjohan

Af en eller anden grund er det, som om vi bliver helt stumme, når vi har sex. Måske stønner vi lige lidt, og giver vi den virkelig gas, får vi også presset et ‘åh ja’ ud. Det er på tide at skrue lidt op og begynde på dirty talk. Det kan være med til at pifte sexlivet op, du kan jo rent faktisk få det, du gerne vil have. Og hvem vil ikke gerne tilfredsstilles og få en lang og forløsende orgasme? Det vil vi gerne. Så her kan du lære at blive god til dirty talk.

Læs også: 4 geniale måder, du kan forføre en fyr på

Det er ikke kun under selve akten, at du må gå i gang med at blive god til dirty talk. Det er før, under og efter akten. Du skal ikke ryste på hovedet, tænke ‘det er uoverskueligt’ og klikke væk. Det er ganske ligetil, når du får overskredet din grænse lidt. Vi starter langsomt ud. Bare rolig, du skal nok blive god til dirty talk.

Før I starter

Du skal ikke være et sludderchatol, hvor du ender med at snakke om din dag. Fra sexstemningen begynder at være i luften, kan du holde din stemme sænket. Giv ham en kompliment, der styrker hans maskuline selvfølelse. Sig, du elsker hans stærke krop, eller at han er stor – ja, size matters i mænds øjne.

Hvis du ved, hvad der tænder dig, så sig, han skal gøre netop det. Det kan være, at han skal kysse dine bryster eller massere dem.

Mens I er i gang

Undgå at bruge ord som penis og vagina. Det lyder bare ikke særlig ophidsende. Hvis du ikke er så vild med at bruge ordet pik, kan du sagtens komme uden om det. Sig, at du vil mærke ham oppe i dig, at du kan lide, når han støder helt i bund eller tager dig bagfra. Lad ham vide, at han har gang i det helt rigtige.

Hvis han gør noget, der ikke føles rart, skal du være positiv i måden, du siger det på. Sig, hvad du i stedet gerne vil have. Det kan være, at han skal røre lidt længere oppe eller bevæge fingrene lidt anderledes, når han leger med din vajayjay. Fortæl ham det, og vis ham det også gerne.

Spørg ham, hvad der tænder ham, og hvad han gerne vil have. Og når du gør det, skal du spørge, hvordan det føles.

Bagefter mens I hygger

Fortæl, hvor dejligt det var, sig tak, og fortæl, hvad du bedst kunne lide ved det. Så kan det jo være, at han gør det igen snart. Vi krydser fingre.