Fyre, der gør rent, har mindre sex

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Bor du sammen med din kæreste? Og er det en fyr? Så er du måskeee lidt utilfreds med hans rengøringsevner? Vi ved alle sammen, at fyre kan være ret klamme. Sorry, but it’s true. Og vi ved godt, at par, der er klamme sammen, er lykkelige sammen. Men der er også RET mange grunde til IKKE at flytte sammen med kæresten. Har du for eksempel overvejet disse 15 ting, der er irriterende ved at dele badeværelse med en fyr? Når det så er sagt, er alternativet måske værre. En undersøgelse viser nemlig, at fyre, der gør rent, faktisk har mindre sex. Det skriver Cosmopolitan.

Læs også: Disse irriterende ting er bare TYPISK fyre

Bye bye, stereotyper

Knap 5000 ægtepar blev brugt i den store undersøgelse. I 80 procent af tilfældende stod kvinderne for husholdning som rengøring, tøjvask og madlavning. 55 procent af fyrene stod for at betale regninger, ordne haven og køre bilen på værksted. Ikke ligefrem hverdagsopgaver, vel? I de forhold, hvor fyrene slet ikke stod for de huslige pligter som for eksempel rengøring, havde parrene sex halvanden gang mere om måneden, end når fyren stod for rengøringen.

Forskerne bag undersøgelsen peger på, at det faktisk kan være kvinden, den er gal med. For problemet kan ligge i, at nogle kvinder finder det usexet at opleve deres mand lave “kvinde-arbejde”. Til gengæld havde de par, hvor manden stod for rengøringen, et stærkere forhold UDEN FOR soveværelset.

Det er altså som om, at du skal vælge: Vil du have en beskidt fyr, der ALDRIG gør rent, men som er klar på sex hele tiden? Eller vil du have en type, der synes, at det er helt okay, at fyre gør rent – men som så knalder mindre?

Er vi så fastlåst i gamle kønsroller, at vi tænder af, når fyre gør rent? Det håber jeg godt nok ikke. Jeg synes i hvert fald, at der kan være noget ret sexet ved en fyr, der svinger støvsugeren. Synes du ikke?

Læs også: 8 ting, piger gør, som fyre synes, er irriterende