5 ting, fyre ELSKER, at piger gør i soveværelset

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Fyre er vilde med reeet mange ting i soveværelset. For eksempel er missionæren et hit for dem. Men der er faktisk også nogle helt særlige ting, som fyre ville ønske, at piger ville gøre i soveværelset. I hvert fald ifølge en en masse brugere på Reddit.

Du kan nok godt regne ud, at det er ret individuelt, hvad fyre elsker at piger gør i soveværelset. Men der er alligevel nogle ting, som fyrene er enige om. SÅ! Flere fyre elsker …

1. … når du går ned på alle fire

Det kommer måske ikke som en overraskelse, at mange fyre elsker, når du er på alle fire. Yes, doggystyle it is. Udover at fyre synes, du ser aaaalt for lækker ud, når du stritter med numsen, så har han også andre tanker om dig

2. … når du forkæler ham med et blowjob

Hvorfor er det, at vi tænker, at ALLE fyre elsker blowjobs? For ja, det er vi ret sikre på, at de gør. Og så giver det da også RET god mening, at fyre bliver vilde i varmen, når piger giver blowjobs i soveværelset.

Læs også: 8 tanker, du har under doggystyle

3. … når du rører ved dig selv

Mange fyre synes, det er VIRKELIG frækt, når en pige leger med sig selv. Og det er nok også derfor, at mange fyre ville ønske, at piger ville røre liiidt mere ved sig selv i soveværelset. Det er simpelthen, fordi han synes, at du er ekstra fræk, når du gør det.

Læs også: Disse 4 penistyper giver det bedste sex

4. … når du leger med hans nummi

Ligesom ikke alle piger er vilde med at blive rørt i numsen, er alle fyre det heller ikke. Og det er altså heller ikke sikkert, du bare skal prøve dig frem. Lige her er det måske en god idé lige at spørge først. Bare så alle ligesom er med på, hvad der skal ske – og om det er okay.

5. … når du er mere til stede

Det lader til, at flere fyre mener, at piger har det med bare at lægge sig i sengen – uden rigtig at tage del i legen. Og det lyder da heller ikke særlig fedt. Men er det nu også sådan? I hvert fald kan fyrene godt lide, når piger er ordentligt til stede, når man har sex.

Læs også: Så stor skal hans penis være, før den er FOR stor