Sex løser problemet

Sex

8 gange hvor sex løser problemet

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den august 18, 2016

Der selvfølgelig ikke alt, som sex er løsningen på, men det er tæt på. For eksempel i disse otte situationer. Måske du tænker ‘Løser sex problemet?’ engang imellem.

Når du overspringshandler

Der er bare ting, du bliver ved med at udskyde – for eksempel oprydning. Til sidst er der ikke flere ting, du kan gøre for at udskyde denne horrible ting, du ikke gider. Men vent, har du prøvet at udskyde det med sex? Perfekt overspringshandling.

Du keder dig

Der hvor det godt kan blive dyrt at kede sig er ved online shopping. En lille quickie derimod er ganske gratis og yderst underholdende.

3 Du skal ud og rejse

Når du skal rejse, skal depoterne fyldes op. Hav sex mere end et par gange, så du kan vente til du kommer hjem igen.

4 Når I ikke kan vælge

Der er ikke noget i fjernsynet, som I kan blive enige om at se. Lad være med at gå på kompromis og dyrk i stedet en masse sex. Det er desuden også sundere.

5 Du er stresset på arbejdet

Med for meget om ørene kan du alligevel ikke koncentrere dig. Giv dig selv lov til at tænke på noget andet og kom ud med aggressionerne. Måske du endda får ny inspiration til arbejdet og giv din fyr en ordentlig omgang.

6 Du kan ikke falde i søvn

Du har drukket for meget kaffe, sovet for længe eller noget tredje, men løsningen på dine søvnproblemer er at finde i soveværelset. Dyrk sex, få en orgasme og du vil sove som et lille barn.

7 Post-skænderi sex

I er blevet gode venner igen, men du mangler stadig at komme ud med nogle følelser. Hav en masse sex, og giv ham al den smæk han fortjener.

8 Det gik galt ved frisøren

Vi har vist alle prøvet, at gå fra frisøren og synes, det var jordens grimmeste klipning. Hvis han stadig vil ordne dig godt og grundigt, så synes han stadig, du er sexet og vupti, så fejler selvtilliden igen ikke noget.

Mere om