Det er vigtigt at nyde sex

Sex

Glidecreme kan forstærke nydelsen og følsomheden for dig under sex

Sponseret

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den november 30, 2017

Det er ikke altid helt let for os kvinder at komme under sex, og derfor kan akten godt blive lidt ligegyldig for nogen. For er det ikke målet med sex? Naaarh, sådan vil vi ikke stille det op. Nydelsen og følsomheden er mindst lige så vigtige og også nærheden med fyren selvfølgelig. Men hvordan er det lige, du kan blive bedre til at nyde sex og forstærke den gode følelse, du burde have under sex? Hvordan i alverden kan du komme til at nyde sex mere?

Du skal nyde, før du kan yde…

Ja, som du kan læse, har vi byttet lidt om på ordsproget. Vi synes nemlig, at ‘nyde’ skal komme først. Prøv at tænke på, hvor meget bedre du yder, hvis du først nyder. Det er netop derfor, det er vigtigt, at du nyder sexakten. Det skal jo ikke bare gøres for at gøres. Begge parter skal have noget ud af det, om det så er en decideret orgasme eller en dejlig fornemmelse.

Det er først og fremmest ret vigtigt, at du har lyst til sex, når I skal have sex. Det er alfa omega, for så kan du give dig helt hen. Det, du højst sandsynlig ikke vidste om glidecreme, er, at den som sagt kan hjælpe dig med at forstærke nydelsen og følsomheden. Måske har du altid tænkt, at det ‘bare’ var et hjælpemiddel til at blive mere våd, men næh nej. I RFSU Oh Yes orgasmecreme er der for eksempel ingredienser som L-argin, Ornitin og brasiliansk ginseng, der alle er med til netop at øge nydelsen og følsomheden hos dig.

 

Oh Yes orgasmecreme fra RFSU til 99 kroner

How to

Hvordan er det lige, du kommer i gang med at bruge den der orgasmecreme, der er så godt for din følsomhed? Tjo, det er egentlig ret simpelt. Hvis du har en kæreste eller ser en fyr, fortæller du ham, at du synes, det kunne være sjovt at prøve noget lidt anderledes. Så viser du ham glidecremen og sætter ham ind i, hvordan I kan bruge den. Og så går det ellers løs.

Det, I helt lavpraktisk kan gøre, er at tage en lille klat orgasmecreme ud på størrelse med en ært. Orgasmecremen skal nu ned på din klit. Du kan eventuelt få fyren til det, for så kan han jo passende gå i gang med at gøre dig klar til akten. Herfra styrer I bare selv showet, som I vil og har lyst til. Tilføj gerne mere creme undervejs, men nøjes med en smule ad gangen. Det sikrer, at I ikke får for meget væske lige pludselig. Enjoy!

Artiklen er sponseret af RFSU